:: |
Autor |
Poruka |
Umetnik... Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 14 Sep 2007 Poruke: 89 Mesto: Čačak
|
|
Videh na jednoj drugoj temi ("Kako bi ste reagovali da vam devojka kaže da vas je prevarila ... sa devojkom")... kako se generalizuje pojam "PREVARA", pa mi pade na pamet da malo prodiskutujemo na tu temu.
Šta je za vas zapravo prevara?
Da li je "prevara" pojam koji se vezuje za seks ili za ljubav?
Meni lično bi mnogo više smetalo da me partnerka "prevari" u ljubavi (glumeći mi da me voli), nego da me prevari u seksu ...
Zašto bi smo mi muškarci bili "dase" ako imamo više žena (većina njih je udata ili u vezi... zamislite,... sa nekim drugim muškarcem), a istovremeno su žene ... u najmanju ruku "lake" ako priušte sebi zadovoljstvo, kojim se mi muškarci tako svesrdno hvalimo...?
Da vas čujem...?
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Moje misljenje:
Muskarci varaju jer im je to cef, jer zele da se dokazu(ne znam samo kome), budu sa nekom devojkom na jedno vece i sutra kad ustanu pomisle na svoju devojku i mi sad treba da predjemo preko toga jer to vama nista nije znacilo jer je to bilo prolazno.
E sad devojke(ne ukljucujuci one sto lezu sa svim i svakim), koje imaju ozbiljnu vezu i dugo su sa tim deckom a prevarile su ga, uradile su to tek onda kad su ukljucile emocije, dopao im se taj decko, zaljubile se i bile sa njim. Momci to veoma tesko svare i zato se zenska prevara smatra tezim zlocinom od muske.
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
sto se tice onoga sto je gertie rekla, mislim da je to vise prevazidjeno, muskarci varaju fizicki, zene emotivno, jadni i oni i one, bla bla....mislim da to vise nema veze s vezom
moje misljenje je da se danas vara iz dosade, nezadovoljstva u vezi, nezrelosti da se problemi rese jednim dobrim razgovorom, vec ajde kao, to je sad in, ionako on/ona nece saznati, hocu jos da svrljam sa strane...
imam par primera, mojih drugarica, vise nego drugova, verovali ili ne, koje varaju svoje momke i kad pihpitam zasto ih ne ostave, poenta je da su se uzivele u tu laznu sigurnost, umesto da zaista budu srecne u zivotu
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
|
Gertie je napisao/la sledeće: | Moje misljenje:
Muskarci varaju jer im je to cef, jer zele da se dokazu(ne znam samo kome), budu sa nekom devojkom na jedno vece i sutra kad ustanu pomisle na svoju devojku i mi sad treba da predjemo preko toga jer to vama nista nije znacilo jer je to bilo prolazno.
|
Dakle za tebe je prevara isključivo povezana sa seksom? Ako sam dobro razumeo?
A šta ako nije bio u krevetu sa drugom ali je ludo zaljubljen u drugu ženu... to nije prevara?
Mislim da imaju dve vrste prevare : emotivna i fizička. Veruj mi da ova druga mogo manje boli ... ali očigledno da je kod nas prevara samo spajanje dva tela u ekstazi... a da ono što se događa u srcu i nema baš tako veliki značaj...
Čudno...
dameski je napisao/la sledeće: | sto se tice onoga sto je gertie rekla, mislim da je to vise prevazidjeno, muskarci varaju fizicki, zene emotivno, jadni i oni i one, bla bla....mislim da to vise nema veze s vezom |
Izvini, ali da podsetim na pitanje : Šta je za vas prevara?
Nisi odgovorila...
[Edit: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
sorry
slazem se da je emotivna prevara mnogo gora, biti zaljubljen u jednog a biti s drugim...
e sad, kakvog leka tu ima, to samo vreme moze da pokaze...
ali meni i fizicka jako smeta, jer je to prvenstveno nepostovanje sadasnjeg partnera, budi iskren pa prelomi, ostavi partnera ako ti se ne svidja, umesto sto ga varas...
zaista ne podnosim fizicku prevaru, jako kukavicko ponasanje
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
^za mene je prevara upravo to...krajnji odraz nepostovanja i kukavicluka...govorim o fizickoj prevari...emotivnu ne mozes spreciti...s njom nemam problema...zaljubis se u drugu? ok, kazi mi i svako na svoju stranu...no hard feelings...fizicka mi, pak, mnogo vise smeta jer je taj segment zivota nesto na sta mozes uticati, sto mozes kontrolisati...ako ti je bas do sexa sa tom nekom drugom, stisni, bajo, petlju, reci mi i budi slobodan da radis sta god zelis i hoces...umem da shvatim kad mi tu nije mesto i da se sklonim...a i onako ne zelim da budem sa nekim kome ja nisam dovoljna...trosenje vremena i zivaca bez potrebe
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
|
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | emotivnu ne mozes spreciti...s njom nemam problema...zaljubis se u drugu? ok, kazi mi i svako na svoju stranu...no hard feelings... |
Da , ali kad ti "kaže" to onda nije prevara nego čin iskrenosti i to je sasvim OK ! Čak za svaku pohvalu, bilo o kome da se radi.
Ali, šta kada ti ne kaže!? Pa saznaš ... mnogo, mnogo kasnije (kako to obično bude sa "fizičkom" prevarom).
Ni sa tim ne bi imala problema?
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
nema problema u smislu da se ne bih cak ni ljutila na decka/muza...ne mozes srcu zapovedati...ako i probas nastane kurslus...provereno...daleko bilo da bih ostala sa nekim ko je zaljubljen u drugu...ne bih sebe ponizavala tako, ali ne bih ni partneru sad nesto zamerala i sl...ok, zaljubljen si, ne volis me...i sta sad? pa nista...zelim ti srecu...ja na svoju, ti na svoju stranu
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
|
|
|
Nikako da se razumemo...
Ajd... sad... nema veze.
|
|
|
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
Umetnik... je napisao/la sledeće: |
Da , ali kad ti "kaže" to onda nije prevara nego čin iskrenosti i to je sasvim OK ! Čak za svaku pohvalu, bilo o kome da se radi.
|
pa znaci po tvome nije prevara ako kaze, znaci nije spavao/la sa nekim ako ti kaze? e moj umetnice i to je prevara...
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan* |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
^^Ne, to je poverenje, ogromno.
Iskreno reci: Tako i tako.
Jer, kako neko reche na nekoj drugoj temi, sada cu parafraziram, "Nije vazhan samo ponos, preko njega gazimo u svom zhivotu koliko god treba da bi ljubav cvetala. Ako se ne mozhe s tim da zhivi, onda je bolje precutati. E, onda je prevara. Ovako je trenutni telesni uzhitak, koji je doprineo boljem razumevanju i izvesnoj ravnotezhi u kuci/domu, medju partnerima. Ukratko, sada o tome, sa moje tachke stanovishta.
|
|
|
|
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
znaci tvoja devojka/zena tebe moze da vara kad god oce, al sve je ok dok ti ona govori o tome?
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan* |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|