:: |
Autor |
Poruka |
zumzara Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 13

|
|
Pozdravljam sve,da li ima neko instrumentalu od Zlatka Manojlovica,mislim da se zove Jednoj zeni? Trazio sam po netu pa nemogu da iscackam.Ako ima neko neka posalje na mail ako nije problem petrovicn@blic.net
edit: prebaceno iz Fontane zelja
|
|
|
|
|
 |
mirko29 Odomaćeni član

|
Godine: 46
Datum registracije: 14 Mar 2004 Poruke: 2729 Mesto: Beograd

|
|
Poslato
poooz
|
_________________ AKO NE ZNAŠ GDE SI,ONDA SE NISI IZGUBIO...
HVALA TI ŠTO POSTOJIŠ,ŠTO SI ŽIVOT MOJ...
 |
|
|
|
 |

|

|
|
Zahvaljujem se jos jednom mirko29,da li ima neko pjesmu , mislim da se zove Afrika?To spada u hitove osamdestih,to jeste kad sam ja bio mlad.Pjevala je jedna djevojka.Postoji i verzija te pjesme i na Francuskom jeziku.Meni bi trebala engleska verzija.Unaprijed zahvalan petrovicn@blic.net
|
|
|
|
|
 |
mirko29 Odomaćeni član

|

|
|
Auuu pesma Afrika je jako širok pojam za te godine,mnogo pesama pod tim naslovom postoji u tim godinama čak mogu i da budu '70-'80,aj ako imaš jos neki podatak pa da suzimo pretragu,ja pregledah sad svoju bazu imam negde oko tridesetak pesama tog doba sa nazivom Afrika,seti se ti jos nekog detalja pa da ti neku posaljem....
|
 |
|
|
|
 |

|

|
|
Neznam druze stvarno vise nikakav podatak.Nije iz sedamdesetih,vise da je iz osamdesetih.Znam da je zensko pjevalo. Sjecam se bila je ti disco stvar.u svakom slucaju hvala
|
|
|
|
|
 |
mirko29 Odomaćeni član

|

|
|
Kako sam samo mogao ovo da predvidim Sramota me da kažem da sam se tolike godine bavio muzikom....
Rec je o pesmi Rose Laurens-Africa i to jednom od velikih hitova koji se vrteo po diskotekama i do kasnih devedesetih...
Tačno je da ima dve verzije na francuskom i engleskom,prvobitna verzija je na francuskom i ubrzo posle nje je se pojavila i verzija na engleskom...
Tako da smo misteriju pesme Africa razrešili
Šaljem ti obe verzije pa uživaj u slušanju...
|
 |
|
|
|
 |

|

|
|
Prvo da vas pozdravim.Da li ima neku pjesmu Tome Zdravkovica Zivot je reka?To je pjesma iz filma Doktorka na selu.Pjesma je jako stara,ako neko ima ili zna gdje da skinem bio bih zahvalan.
Pozdrav petrovicn@blic.net
|
|
|
|
|
 |
Branko111 Upućeni član

|
Godine: 47
Datum registracije: 25 Sep 2007 Poruke: 405 Mesto: Breda

|
|
Ja imam skoro cijelu Tominu diskografiju ali te pjesme nema, ima pjesma "Zelena reka" da nije to sto se trazi.???????
|
_________________ Dodju tako vremena kada,
pametan zasuti,
budala progovori a
fukara se obogati... |
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Spojena dupla tema.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |

|

|
|
Hvala ti sto si se javio,naime to je pjesma iz filma,to jeste igrane serije doktorka na selu.Tekst ide ovako,Nije lako naci pravi put,put do srece koji traze svi,mnogima je trnovit i dug kao ovaj kojim ides ti,ljubav i radost suze na licu sve ces to sresti na putu tom zivot je reka sto brzo tece i moras se snaci dok plovis njom.Unapred zahvalan
Pozdrav
|
|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Toma Zdravkovic i "Zivot je reka" ce biti kod tebe vec za par minuta!
|
|
 |

|

|
|
Hvala ti Mnogo , Mnogo,pozdrav iz Banja Luke
|
|
|