www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

A pitanje?
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
BaBy**
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 12 Jun 2007

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 05, 2007 1:22 am    Naslov poruke: A pitanje? Na vrh strane Na dno strane

Bok!Evo imam jedan problem,pa da cujem vase misljenje...
Sad ce mi godina dana veze...super je,slazemo se,volimo se..sve ok.
Sex je dobar,iako orgazam jos nije dozivljen,al aj ne brine me to..jer vecina cura koje poznajem,jos nisu dozivile,stoga nesto je drugo.
Moj decko me nikad nije pitao dal sam dozivila orgazam Confused Confused
Bude nam dobro..sve super,al ne pita me. U cijeloj godini zabavljanja samo jednom smo spomenuli orgazam,kad je neka cura u novinama bila kad na dan dozivi 200x orgazam,zeza on mene ti si takva,ti bi stalno..
sad sam zbunjena.zasto me ne pita? jel mozda primjetio da ga nisam dobila,
pa nece da pita,da mu ne bude nezgodno..? iako ga nisam dozivila,osjecam
da nam je to jedina tema koju nismo jos prosli.a nezgodno mi da prva pocnem razgovor o tome.jel ima ovdje veza takvih..da vas momak nije pitao dal ste ga dozivili? Sad

Aleksica
Banovan!

*Vestica sa bicem*
<b>*Vestica sa bicem*</b>

Datum registracije: 11 Jan 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 05, 2007 6:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam, mozda i njemu nije prijatno da te pita...
Kod mene je druga krajnost, mene moj skoro svaki put pita i to "koliko puta si svrsila?", Ako kazes jednom, "kako samo jednom?" a ako kazes nijednom onda je to razocarenje. Onda se on snuzdi, pa moras da objasnjavas kako to da ne svrsis, pa misli da je do njega. Tako da je mozda i dobro dok ne pita Smile

*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan*

Umetnik...
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 55

Datum registracije: 14 Sep 2007
Mesto: Čačak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 05, 2007 12:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kažeš da je seks dobar, da se volite ... itd. ali ti za godinu dana nisi doživela orgazam? Izvini ali šta je onda u tom seksu "dobro"??? Seks je užitak za dvoje. Da nije to ono : "...dobar nam je sex, on uvek svrši i posle je srećan i zadovoljan, a ja ne znam šta je to orgazam, ali ga mnogo volim...".

Nije te pitao jesi li ga doživela? A zašto bi? Možda si ga samo dobro odglumila pa misli da je uspeo da te zadovolji?

Zašto ti njega ne bi pitala da li je osetio tvoj orgazam?

Zašto mu ne kažeš šta želiš, voliš, osećaš ...

Ljubav je stvar kompromisa ....

BaBy**
Upućeni član
Upućeni član

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 05, 2007 6:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eva Lagorian je dozivila orgazam u 25 godini,tako da se tjesim sa time,hehe..
al ne znam..ne pita me...
umetnik,nemam sex sa njim od prvog dana upoznavanje...u sedmom mjesecu veze se desilo.
dakle 5mj se sexamo..a jos se nije desilo orgazam..cesto kod mene dolazi,jedne noci sam umalo al smjesno je sto se tada nismo ni sexali,samo smo na podu preko odjece malo ....

samo se pitam..zasto sam ja jedini problem?imam rodicu koja je imala vezu od 2 godine..nije svrsila...frendicu koja se vec 2 godine sexa...ni ona nije...
sta je sa nama
Confused

dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 05, 2007 8:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

opet ti baby Wink
pa skoro si izgubila nevinost sacekaj malo doci ce i do zeljenog vriska Laughing

Aleksica
Banovan!

*Vestica sa bicem*
<b>*Vestica sa bicem*</b>

Datum registracije: 11 Jan 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 05, 2007 8:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

BaBy** je napisao/la sledeće:

samo se pitam..zasto sam ja jedini problem?imam rodicu koja je imala vezu od 2 godine..nije svrsila...frendicu koja se vec 2 godine sexa...ni ona nije...
sta je sa nama
Confused

pa vidis da nisi jedina, i zene ne dozivljavaju orgazam svaki put...neke da, ali vecina, i to velika vecina ne...

*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan*

BaBy**
Upućeni član
Upućeni član

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 05, 2007 8:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dreamwalker je napisao/la sledeće:
opet ti baby Wink Laughing

jesi bezze,jel to meni zabranjeno da dolazim Laughing

ma ne muci me toliko taj orgazam,koliko me muci to sto me ne pita,..
vise volim da mi bude nezgodno da kazem da ga nisam dobila,nego da me nikako ne pita... Crying or Very sad

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 05, 2007 9:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^nisi nikad dozivela orgazam,ili samo sa njim? postoji vise nacina da ti dozivis isti (oralni sexic za to nije nimalo los, a ni igranje prsticima nikako),elem,to ovde nije tema (procesljaj ostale teme,pa ces naci adekvatan sadrzaj).
a sto se pitanja tice,mislim da je i inace momcima to teze da osete tj da osete nas orgazam. ili ga je prosto sramota da te pita ili.. ili se boji da ces mu upravo reci tu "gorku" istinu da nisi "nikad" i onda ce posumnjati u svoje "sposobnosti". ili jos gore, ne razmislja o tome. misli da ako ima neki "problem" da ces mu reci, odnosno da ako postoji nesto sto on treba da zna-da ces ga ti obavestiti.
tako da svakako preporucujem blagi razgovor. Smile
neka to bude pre sexa, reci mu kako se osecas, i.. pa krenite odatle ,ostalo ce doci samo po sebi. Cool

BaBy**
Upućeni član
Upućeni član

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 06, 2007 2:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:LOL: je napisao/la sledeće:
^nisi nikad dozivela orgazam,ili samo sa njim?

nisam nikada.on mi je prvi Smile

Umetnik...
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 55

Datum registracije: 14 Sep 2007
Mesto: Čačak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 06, 2007 10:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

BaBy** je napisao/la sledeće:

dakle 5mj se sexamo..a jos se nije desilo orgazam..cesto kod mene dolazi,jedne noci sam umalo al smjesno je sto se tada nismo ni sexali,samo smo na podu preko odjece malo ....

Confused

"umalo"?
Pa to je ono o čemu ti govorim. Zašto tada nisi? Uplašila si se orgazma? Ili je on mislio da je gotovo pa je stao ostavljajući te na ivici?
Zašto mu tada nisi rekla ... da nastavi, da ti uradi to... ili nešto drugo?

Ukoliko se budeš snebivala da sa svojim dragim otvoreno razgovaraš o tome, pa čak i po cenu da mu povrediš "mušku sujetu"... bićeš u problemu. Nemoj ćutati o svojim željama i potrebama.

Još nešto ... pusti ti druge devojke i drugarice i drugaricine drugarice i ... One nisu vodile ljubav sa tvojim dragim nego sa nekim drugim i to je njihov problem... Predpostavljam da, što se tebe tiče, one ni ne moraju da dožive orgazam ... uostalom zato si i postovala tvoj "problem" , zar ne?

BaBy**
Upućeni član
Upućeni član

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 06, 2007 7:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ti si moj idol Razz

EDIT:
Aleksica je napisao/la sledeće:
Ne znam, mozda i njemu nije prijatno da te pita...Smile

da nisu godine,i neiskustvo u pitanju Embarassed
na ljeto postajem punoljetna..i prvi mi je... Neutral

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 07, 2007 7:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^^^ znas sta bi bilo najgore od svega?
da mu posle 5 meseci aktivnog seksanja kazes kako ni jednom nisi dozivela orgazam...
mozda je najbolje da spontano porazgovaras sa njim... ne da mu stavis do znanja da jedino on dozivljava vrhunac...
pokusaj da povremeno ti budes glavna pa da ispistas sta te to najvise zadovoljava... trazi onu varijantu koja ti najbolje i najbrze otvara put ka vrhuncu... pa mu kasnije u prici stavi do znaja sta te sve lozi u seksu...
jesi li apsolutno sigurna da ga nisi dozivela? ima slucajeva kada devojka i ne zna da je dozivela vrhunac... mozda se desilo a nisi znala da je to to... desava se...

da mu kazes direkto u lice "duso, ja za 5 meseci nisam ni jednom dozivela vrhunac"... ubila bi ga u pojam.
oprezno sa time... ima raznih ljudi...

u principu... kao zensko, orgazam mozes da dozivis cak i prvi put, ali retko se desava...
koliko ja znam... normalno je da se to desi 3 ili 4 put... i kasnije bi to trebalo da bude praksa.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> A pitanje? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 1 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon