:: |
Autor |
Poruka |
mala_garavaa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Dec 2007 Poruke: 60
|
|
ja sam se davnoo bila registrirana..i bila sam aktivna na sajtu i sve... i sad mije neko promijenio pass... dal bi ja opet mogla imati to korisnicko ime..??
unaprijed hvala... maLena_puLa
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Mozes da zatrazis novu sifru preko email adrese koja je na tom nalogu... naravno ako je znas i dobices je
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
mala_garavaa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Dec 2007 Poruke: 60
|
|
a nemogu... jer tu meil adresu nisam odavno koristila..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ako imas MSN posalji mi preko pp pa da vidimo... posto je situacija dosta slozena i tesko da ce nesto biti...
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Ne vidim u cemu je problem i da nastavis ovako .. kao da nesto gubis osim broja poruka koje i ovako i onako se sada ne broje za nista ..
Oni koji te znaju te znaju time sto bi im rekla .. e .. ja sam bivsa malena_pula .. cak sto vise .. mozes isto tako da napises u potpisu ko si .. i onda ce te svi znati ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא
|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...
|
|
Zdravo svima! Moje pitanje nema veze sa nickom, ali jeste za admine... Pre 10-ak dana sam na adresu webmaster@domaci.de poslao dve najnovije numere Slavise Vujica, kao najavu njegovog novog albuma koji se ocekuje pocetkom 2008. godine, medjutim njih jos uvek nema ni u jednoj kategoriji za download... Voleo bih da znam zasto?
Hvala.
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
admini su nam ovih dana zauzeti, a niko sem njih nema pristupa tom mailu...strpi se...sigurno ce se stvar resiti
i da...hvala na pesmama
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
|
|
|
Hm, OK onda, "strpljen - spasen"... Nadam se samo da ce ih bar postaviti pre izlaska novog albuma!?
Nema na cemu, uradio sam to jer sam hteo da se prvo pojave ovde, ali OK, sta je tu je...
Pozdrav!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taj email proverava Dusko, tako da moramo njega da cekamo jer ja tu ne mogu nista da uradim
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Sredjen problem, pesmice ce uskoro biti postavljene
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
|
|
|
|
|
|
Poruka se jos uvek nalazi u folderu Sent, naravno sa pravilno upisanom adresom... Ali, sada vec nema razloga za brigu jer je škorpijica, kao jedan od clanova vaseg tima, efikasno resila problem na obostrano zadovoljstvo.
Pozdrav!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|