:: |
Autor |
Poruka |
MarijanaRZ Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 29 Nov 2007 Poruke: 3

|
|
Zdr radni narode ja sam ovde nova. Imam 21 godinu i sumnjam da sam trudna.
Ciklusi mi traju 35 dana.
Zadnju mengu sam imala 3.11 a odnose (vec ni ne pamtim) 13.11 onda neznam kad, 23.11
U sustini to su dani kad me je MM punio
Pre nego sto dobijem mecu, 10 - 15 dana imam PMS (bolne napete grudi, veliki stomak, bolove u ledjima), ali ovaj mesec mi je i PMS posebno zatajio. Proracunski treba za 3 dana da dobijem, a PMS-a ni od korova, a gde je 10 - 15 dana? PMS stize uvek na isti dan bez obzira da li mi kasni menga ili ne.
Pre 8 meseci sam imala spontani pobacaj i valjda sam imala sve simptome trudnoce. Medjutim ovaj put su mi samo nabrekle grudi (a ne bole). Veoma sam osetljiva na neke mirise kao miris dima (to sam pripisala svojoj alergiji na grinje). Ujutro me bole ledja, mislim zbog kreveta. Stomak me ponekad boli, pa se naduva donji deo stomaka i prodje za 15 minuta. Stalno sam umorna, ali inace volim spavati.
I na kraju od problema do problema shvatam da su to neki simptomi trudnoce
28.11 sam uradila test i bio je -
Da li je moguce da sam trudna i nasuprot - na testu?
Da li je moguce da je ovulacija bila 23.?
|
|
|
|
|
 |
neuhvatljivaa x fille sauvage x

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644

|
|
Da ne bi i dalje bila u nedoumici, lepo odes kod ginekologa i vidis o cemu se tu radi
Danas je sve moguce
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
 |
MarijanaRZ Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 29 Nov 2007 Poruke: 3

|
|
Pre toga cu sacekati par dana (sto me najvise ubija), ponovo uraditi test. I ako bude + onda cu otici ginici
|
|
|
|
|
 |
Slejdž Gospodja Selektorka

|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica

|
|
Moja preporuka ti je da sacekas jos malo . Rece da ti ciklus traje 35 dana, sto znaci da ne bi trebalo da jos ista pokaze test. I sasvim sigurno, provereno, kad je prerano ne pokazuju tacno.
Koliko god uzmes test za rano otkrivanje trudnoce
Zato lepo sacekaj jos koji dan, pa kod ginekologa.
A sto se simptoma tice, mozda si i malo umislila, to se inace desava.
U svakom slucaju, javi nam sta bi
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
 |
Darkova mala Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Mar 2007 Poruke: 4

|
|
Da li je moguce da mi kasni 9 dana,a da test pokazuje negativan rezultat?
Imam li razloga da se brinem da ipak test nije pokazao dobre rezultate?
Jednom mi je kasnilo 13 dana ali sam ipak dobila,mada mi najvise kasni 2,3 dana, a sada cak 9!
Sta da radim?
Da li da sacekam jos koji dan i da ponovim test,jer se bojim da idem kod doktora
|
|
|
|
|
 |
plava_ruža Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Nov 2007 Poruke: 3

|
|
Moguće je.
Kupi test opet, sačekaj još barem sedam dana pa idi doktoru. Jer ako odeš odmah, oni će ti reći da se vratiš za par dana ako ne budu sigurni u trudnoću (ako je ima).
|
|
|
|
|
 |
Darkova mala Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Mar 2007 Poruke: 4

|
|
Hvala na savetu,ali ja sam ipak dobila hvala Bogu...
Nadam se da je ovo kasnjenje bilo uzrok neke prehlade ili sl.
Dobila sam na Badnje vece
Lep poklon za Bozic
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|