:: |
Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Meni se neshto chini da ovo nema.
Ahem, ae, idemo, krecemo... zahuktavanje...
Koleginice draga, dezhurna,
ode sve u propast ovde.
NarFno, zato si sada i pobegla jedan sprat vishe.
Chestitam ti ja, valjda u ovom sluchaju kao prvi.
|
|
|
|
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
Hoooooooooohohoho vidji vidji ko je nama dosao do 6000...hehe stizes me kumo stizes me ...neka neka samo tako i treba aj pa uskoro i da me stignes ...evo za tebe jedna kolica da se malo vozas sa dragim
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Weeeeeeeeeeeeee, cestitamoooooooooooooooooo Cestitke za dolazak na 6. spratic i zelim ti jos puuuuunooooooo spratica i da se jos dugo druzimo ovde (posebno uz jutarnje kafice)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Draga,cestitam ti na predjenom spraticu,da ih bude jos puno
|
|
|
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
Baraba Evo i dežurne...čisto da ne propusti nešto! Propast ipak došla po svoje! Fala Vam puno dragi kolega, sigurno u ovom slučaju prvi!
Bojan_kralj Kume, pa ja kada dam obećanje, to je već gotova stvar! Hvala na ovako praktičnim kolima, dragi će biti oduševljen...možda mu neću ni trebati!
škorpijica Weeeeeeeee!!! Oglasio se "neko" s kim vrlo rado ispijam jutarnju kafu (doduše u popodnevnom terminu)! Ljubim te i faja Ti mLogo!
nextajox Hvala ti do puuuuno, puno, pa još maLko više!
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
bravo, bravo, i samo bravo
elem, iskrene čestitke povodom pređenog spratića, naravno da ih bude još doooosta i naravno idemo dalje ljubac
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
jecika_84 Fala, fala i samo fala! Biće, nego šta!!! Eh ovaj skočko me podseti na mene...tako ja skačem svaki put kad na "nečijem" avataru vidim jedno maweno stvorenje s loodom frizuricom!
|
|
|
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
iskrene cestitke i od mene!!!
|
|
|
*zečica* -fatalna zavodnica-
|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 11485 Mesto: tamo gdje ljubav počinje
|
|
iskrene čestitke škorpijo
|
_________________ *lutka s naslovne strane*
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Kolezinica mamaaaaaaaaaaaaaaa je na šestom spratićuuuuuuuuuuuu! Čestitam ti od srca, ma moramo i ovo da zalijemo! ljubim te i samo napred!
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
cestitke kolezinice...samo napred...u nove radne pobede
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Sve čestitke, koleginice.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|