:: |
Autor |
Poruka |
DZEJNAS Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Nov 2007 Poruke: 4
|
|
Znate li neki prirodni recept kod grlobolje?
|
|
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
mozda i ima nekih recepata (npr. kamilica, zalfija, nana...) ali ako imas bolove u grlu, bilo bi bolje da odes kod lekara a ne sam da pokusavas da se lecis, jer moze (u najgorem slucaju) da dodje do vecih komplikacija, pod pretpostavkom, da je upala grlo izazvana nekim virusom ili sl. znaci ako te boli grlo, pravac kod cika doktora, najbolje ce ti pomoci
p.s. ako si slucajno isao na neku utakmicu i zbog povisenog glasa promukao, uzmi neke menta bombone ili popij neki topao caj (nije bitno koji) srecno
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
a sta ako grlo boli samo ujutro kad ustanes, a posle sve bude normalno?
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Haha, verovatno si spavao sa otvorenim ustima i osusio grlo.
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
|
|
nisam, vec nekoliko dana kad se probudim boli i posle sat-dva prestane, a nikakve lekove ne koristim.
Ako odem kod lekara, plasim se da ce se smejati kao ti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ajde reci mi kako znas da nisi spavao sa otvorenim ustima? Nemoguce je da je neki virus, jer bi te grlo onda bolelo ceo dan. Ali ja se ne smejem kao sto se ni moje kolege ne bi smejale Moze da se desi da je vazduh u stanu/kuci zbog grejanja suv i dok se organizam na to ne navikne, mozes i zbog toga da imas bolove u grlu... Nista ne preostaje, nego mnogo tecnosti da pijes i to je to
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
|
|
A nikad mi se to nije desavalo, vec samo u zadnjih 5-6 dana. Da je do vazduha, smetalo bi mi i pre. A da spavam otvorenih usta, neko bi mi to vec rekao.
Kad vec nije virusno, onda nemam zbog cega da brinem.
Od sad cu svako jutro uzimati po jedan Strepsils pa ce valjda biti bolje.
Hvala ti na pomoci.
|
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
E ovde bih da se javim .. sta recimo kad nemas bolova u grlu ali ti je glas totalno otisao .. sta onda ?
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
|
|
|
Verovatno virus koji je uhvatio glasne zice... Znaci - pravac kod cika doce...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pazi virusna oboljenja ne mogu da se lece nekim antibioticima, ali ako vec znas da ce te proci za par dana, zasto onda postavljas pitanje. Jedino sto cika doktor moze da ti da, su neki preparati za poboljsenje imuniteta, da bi virus bio brze pobedjen. Ako ne zelis kod lekara, pij tople cajeve i to je to
|
|
|
|
|
|
|
|
To sam vec uradio .. samo sam mislio reko ako postoji nesto drugo .. al izgleda da nema nista drugo osim toga ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
|