:: |
Autor |
Poruka |
Ninaa Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 539
|
|
Nisam znala gde da "strpam" ovu temu..........
pa resih ovde, jer ipak to se organizuje studentima...................
Sta mislite o tome?
Da li je neko od vas bio?
Kakva su iskustva?
Iskreno, ja planiram da idem sledece godine, cula sam dosta pozivitnog, ali i par negativnih stvari.............
Moracu ipak s nekim ko je bio ozbiljno da popricam na tu temu pre nego sto potpisem prijave i ugovore?
a vi?
Da li ste bi se usudili da odete u nepoznato/
..........
da cujem vasa misljenja, iskustva....................
|
_________________ Uzimam SVE sto mi zivot pruza |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
drugarica je sa jos par ljudi bila na aljasci ove godine...isli su na valjda 7 meseci...kinta je bila odlicna, spadalo se sa nogu od posla, proputovali su celu ameriku...i tako...uglavnom planira i sledece godine ako uspe da otalja fax
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
magiocori Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Mar 2007 Poruke: 2
|
|
cuj aljaska.... najgori state u americi ... a to koliko su zaradili je vrlo diskutabilno ... i kako su otisli na sonovu cega?? proputovali celu ameriku... interesantno ... Obozavam kad ljudi preteruju....
Amerika je dobra samo zato sto je srbija katastrofa!! neke varijante otici na kratko i zaraditi su ok ali ces se ovde (USA) uvek osecati stranac... I nigde nije lepse nego kuci!!
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
^aham...bas volim kad ljudi pricaju o onome sto ne znaju...pogotovo tim tonom
dakle, drugarica je bila na aljasci...pored kompletnog trosenja (izlasci i sl) kupila je lap-top, foto-aparat, dva mp3 playera i jos nekoliko tehnickih stvarcica...obnovila komplet garderobu itd...i pored toga vratila oko 500E..tj nakon putovanja po americi (New York, Las Vegas, Washington i jos par manjih gradova...sve po 5-7 dana) i svracanja u Pariz na povratku (4 dana)...malo li je
e sad...dok je bila na aljasci radila je tri posla uredno...imala samo nedelju popodne slobodno...ko moze da podnese taj tempo, svaka mu cast...i treba da ode
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Sve je to lutrija, znam one koji su odlicno prosli, ali znam i one koji nisu uspeli povratiti ni novac koji su ulozili da bi otisli. Radili su po 2-3 posla, ali eto... rekose im losa sezona
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Kao neko ko zivi u tom predelu mogu vam reci da dosta studenata ovde moze da dobije diplomu i da sasvim solidno radi .. a postoji dosta drzavnih kredita koje ti drzava plati da bih isao na skolovanje i ti posle mesecnim placanjima to vracas ..
Sto se tice posla .. Kanada, koja je povezana sa amerikom, sada trenutno prolazi kroz jednu ekonomsku krizu tako da bas i nije neka razlika od evrope .. ali .. ne skodi probati
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ja bih volela da sam imala priliku za to, i dozivljavam kao jedno veoma bitno zivotno iskustvo
a mislim da ne bih zelela da zivim, ipak me Evropa vise privlaci, mada ko zna,,,
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
pile20 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Apr 2004 Poruke: 3
|
|
Mislim da bi trebalo pokusati, svako takvo iskustvo je dobro. Ja bih isla na par meseci u USA. Imam prijatelje koji su isli i uglavnom su zadovoljni.
|
|
|
|
|
|
Stojka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2007 Poruke: 10
|
|
Vredi probati i to ne prvenstveno zbog para vec zbog mnogobrojnih prijatelja koje cete steci i razlicitih iskustava koje u Srbiji nikada ne bi ste mogli da dozivite.Pre svega mislim na kontakte sa razlicitim kulturama a i sa nama bliskim narodima.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|