www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Voleti nekog posle duge veze...
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
Aleksica
Banovan!

*Vestica sa bicem*
<b>*Vestica sa bicem*</b>

Datum registracije: 11 Jan 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 7:01 am    Naslov poruke: Voleti nekog posle duge veze... Na vrh strane Na dno strane

*Iskljucivo za dame*(zato i postavljam ovde)

Vecina nas ovde ima dugogodisnju vezu, medjutim, mene zanima dali vi mislite da bi mogli zavoleti nekog posle te veze.
Ja licno mislim da ne bi mogla zavoleti nikog. Iz razloga jer sam mnogo vezana za svog decka, on je moja druga polovina i uz njega se osecam svoja. Ne mogu da zamislim da se budim sa nekim ko nije on..

Pitanje: Da li bi vi mogli nekog voleti, i ako ste vec prosli kroz ovo, kako ste preboleli...

*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan*

sandral
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 30 Jun 2005
Mesto: ...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 8:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sada... u ovom trenutku mislim da ne bi mogla, jer vežu nas godine... milijun stvari koje smo zajedno prošli... suze smijeh... izlasci... nježnosti... prije svega osjećaji. Ali vjerujem da, kada bi stvari bile drugačije; kada bi ta veza pukla iz nekog razloga... da bih mogla... ne odmah... naravno trebalo bi vremena i to dosta, ali mogla bih opet voljeti.

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 37

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 12:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam skoro izasla iz duge veze i ne bi mogla sad nikog da zavolim. Ali ima dosta primera da je moguce voleti posle jedne duge veze mozda cak i jace nego pre.

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 12:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volela sam i ranije. Imala dugu, stabilnu vezu. Letela do neba, padala na dno. Kad je srce veliko i kad ga greju, ono iznova voli Smile

I sada volim. I ne razmišljam o 'posle njega', uživam u našoj sreći Very Happy

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 2:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa naravno da jesam. Raskidi jesu bolni. Na sve strane te sve podsjeća i misliš da ne možeš bez njega. Ali ja ovu rečenicu čuvam samo za porodicu ako im se nekad nešt loše dogodi, kužiš? Njih znam da ne bi mogla preboljeti nego bih naučila sa time živjeti.
Zato za momke ma koliko god da smo zajedno imam granicu koja ne treba da se dosegne onaj stupanj da ostaneš sama do kraja života.
Naravno da se voli poslije, pa da se ne voli ne bi postojali svi ti silni brakovi prije kojih su ljudi imali isto puno partnera koje su voljeli.

To samo izgleda da ne možeš. Netko možda i ne može, nažalost, ali mislim da onda griješi. Treba preboljeti polako, malo bit sam da se sklope sve kockice ali ne onda da se nikad više ne zavoli. Ne treba bit ograničen.
Ja sam imala dugu vezu, voljela sam tog momka mnogo i sa njim je bilo savršeno. Raskinuli smo i mjesec dana nisam mogla doći sebi a onda sam se počela privikavati.. I sve je bilo okej, hvala Bogu pa sam poslije voljela još jednog momka. I tako dalje dok ne naiđe ,,onaj pravi,,. Smile

boobamara
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 29 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 8:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

joooj..de me nadjee da chitam owo.... Rolling Eyes pa ovaaaj..ja nikako ne bih mogla bez svog dechka..vec smo raskidali i pokushala sam da ga zaboravim a i on mene i chak smo se i svadjali da bi zamrzeli jedno drugo..al ne ide.. Confused
i ewo sad smo se skoro posle 8 meseci pokushaja da ga zaboravim ..pomirili smo se Very Happy i mnogo nam je bolje nego pre,jer smo puno nedostajali jedno drugom...i to je neshto shto mi je sad najlepshe i najvazhnije u zhivotu..tako da sad mislim da ne bih mogla bez njega..ali mozhda cu jednog dana morati...ne bih da razmishljam o tome... Shocked Wink

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 9:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imaš tek 16 godina, ajme. Uživaj sad, poslije kaj bude.

boobamara
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 29 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 10:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uzhivam ja i sad..ko kazhe da ne uzhivam..bash zato i kazhem da ne bi mogla bez mog dechkica..nemaju veze moje godine..bitno je koliko je ko zreo..i kome se shta desilo...meni je extra... Smile

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 11:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo cu reci ovo:
imala sam decka 15 meseci, trebalo je da se udam za njega.. sve je bilo kao u bajci i na kraju sam saznala da me prevario i da bude jos gore.. druga devojka mu je bila kod njega od 4 a ja sam mu dolazila od 7.. znaci ako se i uspeo okupati... no nije bitno to.. nego kako moze da ljubi nju, da je milije, da spava sa njom i posle samo sat vremena da sve to ponovi i samnom.. meni se on tada zgadio.. oterala sam ga u tri..... posle me je i molio da se pomirimo i dolazimo mi sa kumovima, sviracima bla bla da hoce da me zeni itd. ali ne... to nije bilo to to..
jednom me izneverio, jednom mi se zgadio i gotovo.. stim je kraj..

da li se posle toga mogu zaljubiti? jesam Very Happy

mavija
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 10 Mar 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 11:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaki se može preboleti...
Vezu od 3 god sam prebolela i evo me opet ludo zaljubljena već 2god

Aleksica
Banovan!

*Vestica sa bicem*
<b>*Vestica sa bicem*</b>

Datum registracije: 11 Jan 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 11:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

PA dobro andrejice, to je bas extremno. Nekad nam ta bol i pomogne da zaboravimo...

*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan*

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 11:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Aleksice nisam ja nikakvu bol osetila.. ja ni minut nisam patila za njim.. on mi se onako posteno zgadio tada..

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Voleti nekog posle duge veze... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon