www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jedan partner
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 20, 2007 6:42 pm    Naslov poruke: Jedan partner Na vrh strane Na dno strane

Sta mislite o osobama koji su u zivotu spavali samo sa jednom osobom, ili ajde sa dvoje i posle toga stupili u brak?
Jel biste vi mogli tako da stupite u brak znajuci da ste spavali samo sa jednom, eventualno kazem dve osobe u zivotu, a da posle nemate one misli, zato nisam.. ko zna kakvi su drugi itd.

dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 20, 2007 6:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

heh nemaju osecaj za prevaru , ne bih nikada tako razmisljao Wink

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 20, 2007 7:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo me tu sam... tipican primer one koja je spavala samo sa jednim i planira stupiti u brak. nemam te misli: "eh sto nisam sa ovim, eho sto nisam sa onim"... zadovoljna sam ovim sto imam, volim ga i postujem i ne kajem se sto sam spavala samo sa njim. Cudna sam ja cura, zar ne? Rolling Eyes

~ Banetova Žena ~

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 20, 2007 7:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da li sam imala jednog ili deset njih pre tog njega glavnog, meni je iskreno sasvim nebitno

a za druge, pa svako zna sta im odgovara, tako da, njegova/njena stvar Wink

" I know the way to fuck them all...."

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 20, 2007 8:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemora to biti tako "kobno" kao sto zvuci. Mozda je taj parner zaista dobar, u smislu nasli su se, odgovaraju jedno drugom, isprobavaju, experimentisu itd itd, ne znaci da ce im biti dosadno. Kvantite ionako nije bitna pojava. Cak sta vise, kvantitet ne obezbedjuje neko "kvalitetno" iskustvo. Ne bih da pojasnjavam,nadam se da je svima jasno gde ciljam (ako nije neka pita,pojasnicu na pp) Mr. Green

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 20, 2007 9:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slazem se da ako se slazu i ako se ispunjavaju onda je ok..
ali isto tako mi nekako cudno zvuci da nikad ne pomisle da mozda nisu iskusili sex dovoljno.. mislim svako je drugaciji u krevetu il ne? neko je bolji, neko je losiji.. niko nije jednak.. osoba koja je spavala samo sa jednom osobom zna samo za to kakva je ta osoba.. mozda je dobar, mozda je najbolji a mozda i postoji bolji od njega/nje..
cisto sumnjam da bar jednom u zivotu se ne upita kakvi su ostali.. ne kazem da sad treba da se spava sa sto vise njih.. ali ono..

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 20, 2007 9:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^kad je nesto dobro, onda je dobro.kad je nesto najbolje-onda tu nema vise sta da se prica.
osoba koja ti najvise sexualno ogovara ne mora striktno biti osoba koju volis najvise, nije to neko pravilo koje iskljucuje ostale opcije.
slazem se sa svim gore postavljenim pitanjima, sta ako,kako bi izgledalo sa nekim drugim, sta bi bilo kad bi bilo..
ili se predje preko toga, tj cuva se ono sto se ima,ili.. pa, prorade bubice kad-tad. bolje pre,nego kasnije. ja sam za to da se ipak proba,pre nego sto se odluci za "konacnu" varijantu Cool
mislim da je potrebno biti ili izuzetno jaka,stabilna licnost da bi to uspelo, ili s druge strane, da se na sex ne gleda kao da primarnu stvar Cool

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 20, 2007 9:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:LOL: je napisao/la sledeće:
ja sam za to da se ipak proba,pre nego sto se odluci za "konacnu" varijantu

e bravo na ovo sam cekala Smile

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 20, 2007 10:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svakako da se može probat. naravno, ne na silu ništ. ja sam sa jednim frajerom, kao što kažeš iskusila, mnogo više nego sa ostalima ! pa i sa njim nisam ostala, i kaj sad. idemo dalje! tak da sve ovisi od toga kakve partnere ste imali.

losmi200
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 14 Jan 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 20, 2007 11:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam...sve je to lepo sto kazu kao jedan ostaje zauvek....
Al po meni iz toga ce izaci zasicenost i zelja za drugim/drugom....
BOlje se iziveti dok si mlad nego kasnije....kasnije je jako lose.

poz
losmi200

paja1911
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 14 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 12:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kako neko moze da zna da je neko dobar/ra u krevetu ako je samo sa njim/om spavao/la???To bi bilo kao da ja sad uzmem eurokrem i jedem ga.I meni je eurokrem extra,ali tu je nuttela koju nikad nisam probao i uvek bih se pitao da li je ona bolja i kad bih je probao,ona bi bila 500puta bolja od eurokrema,ali npr. kad bih probao posle toga cipiripi Shocked Shocked

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 12:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e bas o tome pricam..
ja te ljude ne mogu da shvatim.. mislim ok je ako im da osoba odgovara ali kako mogu da budu sigurni da je ta osoba bas najbolja kada su spavali samo sa tom osobom...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Jedan partner Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon