:: |
Autor |
Poruka |
schtranga Makedonsko devojče

|
Godine: 43
Datum registracije: 09 Feb 2004 Poruke: 1880

|
|
Mico Vujovic - Zivis s nekim, spavas sam
hvala unapred.
|
_________________ "Kakav bi život bio kada ne bi imali hrabrosti da baš ništa ne pokušamo?" |
|
|
|
 |
mirko29 Odomaćeni član

|
Godine: 46
Datum registracije: 14 Mar 2004 Poruke: 2729 Mesto: Beograd

|
|
Evo je postavih je OVDE
|
_________________ AKO NE ZNAŠ GDE SI,ONDA SE NISI IZGUBIO...
HVALA TI ŠTO POSTOJIŠ,ŠTO SI ŽIVOT MOJ...
 |
|
|
|
 |

|

|
|
hvala
|
_________________ "Kakav bi život bio kada ne bi imali hrabrosti da baš ništa ne pokušamo?" |
|
|
|
 |

|

|
|
treba mi ova pesmica molim vas , ne znam ko peva al ovako idu reci : uhvati prvi taxi i pozuri da mu ne kasnis....
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Prvo se obrati u ovoj temi http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=37891 pa kada dobijes odgovor (tacan naziv pesme i pevaca) onda dodji ovde da trazis pesmu. Fontana zelja ima svoj pravilnik koji bi bilo lepo da se procita
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |

|

|
|
Mega Bend - Taxi se zove pesma
|
|
|
|
 |
ticmaopel S verom u Boga

|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд

|
|
|
|
 |

|

|
|
ako moze od Ada - preboli me
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Pesma je postavljena ovde Ada - 2008 - Preboli me
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |

|

|
|
hvalaaa
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|