:: |
Autor |
Poruka |
TASKE89 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 24 Sep 2007 Poruke: 55 Mesto: Beograd
|
|
Kad devojka/decko kaze "volim te", da li treba uzvratiti sa "volim te" iako to ne mislimo? ili reci: "Lepo, ali ja nemislim tako" i time reskirati da povredimo osobu do koje nam je stalo...
Sta ciniti?
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
ipak uzvratiti sa "volim te" u suprotnom je mozes porijediti... a to ne zelis...
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
..:: MaYa ::.. je napisao/la sledeće: | ipak uzvratiti sa "volim te" u suprotnom je mozes porijediti... a to ne zelis... |
Ne slažem se. Ovako nešto bi značilo da je laže, i da uliva nepostojeću nadu. Ne znam zašto si sa devojkom koju ne voliš... No dobro. Ako je ne voliš uopšte, i misliš da takvo osećanje nema velike šanse da se rodi, raskini. Biće joj teško, ali to ne može ni da se poredi sa jačinom razočarenja ako ostaneš sa njom, a ona shvati da ne osećaš ništa prema njoj. Ako ti se dopada, budi iskren prema njoj, reci šta misliš i osećaš, ali takođe i da želiš da vidiš kako će se stvari između vas razvijati. Ljubav se nekad stvara polako, na tebi je da budeš iskren prvenstveno sam prema sebi, a onda i prema njoj. Srećno.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
|
|
|
Pazi ovako: ona mi se svidja i sve to, lepa je, zabavna, iskrena ...
Takve devojke se tesko nalaze, i plasim se da je svojom iskrenoscu ne igubim.
Znaci mi nesto,svakako, ali je ne volim...( bar ne jos)
Do sad je nisam lagao, ali sta mi drugo preostaje?
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
|
|
Znači, ipak postoji neko osećanje. Reci mi, koliko ste zajedno?
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
TASKE89 je napisao/la sledeće: | Pazi ovako: ona mi se svidja i sve to, lepa je, zabavna, iskrena ...
Takve devojke se tesko nalaze, i plasim se da je svojom iskrenoscu ne igubim.
Znaci mi nesto,svakako, ali je ne volim...( bar ne jos)
Do sad je nisam lagao, ali sta mi drugo preostaje? |
pa reci joj bas to, to sto osecas,,,,,da je mozda rano za rec voleti ali da osecas nesto prema njoj.......
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
|
|
Heh 2 i po meseca zaista nije dugo, imate još vremena, daj šansu tom osećanju da se razvije
Ono što je bitno je da tebi ta veza ne predstavlja opterećenje ili pritisak. Čim to osetiš, to nije to, veza postaje mučenje i najbolje je prekinuti. Ovako... pokušajte, a ostalo će vreme pokazati
|
|
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ je napisao/la sledeće: | Heh 2 i po meseca zaista nije dugo, imate još vremena, daj šansu tom osećanju da se razvije
Ono što je bitno je da tebi ta veza ne predstavlja opterećenje ili pritisak. Čim to osetiš, to nije to, veza postaje mučenje i najbolje je prekinuti. Ovako... pokušajte, a ostalo će vreme pokazati |
Ima smisla.
Hvala...
Ali opet ostaje ono pitanje?
Plasim se da cu je povrediti,a to nikako ne zelim
nije prijatno kad ti neko kaze VOLIM TE a ti njoj "hvala lepo"
|
|
|
|
|
|
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
reci joj da ti treba jos vremena da bi se nalazio na mestu kojem je ona...
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan* |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
TASKE89 je napisao/la sledeće: | Kad devojka/decko kaze "volim te", da li treba uzvratiti sa "volim te" iako to ne mislimo? ili reci: "Lepo, ali ja nemislim tako" i time reskirati da povredimo osobu do koje nam je stalo...
Sta ciniti? |
Definitivno ne. Ništa gore nego izreći što ne osećaš, tj. biti neiskren, tako ćeš ponajviše povrediti osobu sa kojom si.
Situacija jeste nezgodna kada nakon Njenog 'Volim te...' usledi muk...no, uvek joj možeš reći da ti je stalo do nje, da ti je draga, da uživaš u svakom trenutku provedenom sa njom Samo nemoj ćutati, već pokušaj da artikulišeš svoja osećanja na pravi način, ne štedi na tome
Iskrenost pre svega, i prema sebi, i prema drugome
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Poznato je da devojke nikad ne govore ono sto misle, tako da bi bilo mudrije da ih ovaj put ne poslusas.
Salu na stranu, naravno da ne treba da joj kazes, ali ne zbog toga sto ces je time, kako dame kazu, povrediti (uopste ne vidim kako kada ona nece znadti da li je to istina ili ne ), vec zato sto to sutra moze da ti se obije o glavu.
Ima raznih devojaka. Ja ne znam kakva je tvoja. Verovatno jos uvek ne znas ni ti.
Ono sto mogu da ti kazem je da tu recenicu ipak cuvas "za ne daj boze", a dokle god ti ovako lepo funkcionise, ne upotrebljavaj je, bez obzira sta osecao.
Mozda jeste surovo, ali je veoma korisno.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|