:: |
Autor |
Poruka |
Fallconss Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 16 Dec 2005 Poruke: 125

|
|
ako ima neko Selma Bajrami - Ostrvo tuge....hvalaaa
|
|
|
|
|
 |
S*A*S*A Alll rights reserved

|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija

|
|
To je novija pesma od Selminog novog albuma koji se jos nije nigde pojavio. Jedino se spot vrti preko Tv . Znaci kad album krene u prodaju bice pesma postavljena . Ako imas drugu zelju ti nama reci koju.
|
|
 |

|

|
|
hvala hvala mogu naci sve sto mi treba ali ovo nema nigde ako bude stavite ako ne nadjem prije hvalaaaaa
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
seka aleksic - aspirin
Hvala...
|
|
|
|
|
 |
ticmaopel S verom u Boga

|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд

|
|
E ovako prijatelju posto Sekin album jos nije izaso u prodaju mi imamo istu tu pesmu ASPIRIN ali koju peva Jami znaci ista pesma pa se zadovolji njom dok se ne pojavi sekin album pesma ti se nalazi OVDE
|
_________________ Pravila Fontane Zelja
 |
|
|
|
 |

|

|
|
ticmaopel je napisao/la sledeće: | E ovako prijatelju posto Sekin album jos nije izaso u prodaju mi imamo istu tu pesmu ASPIRIN ali koju peva Jami znaci ista pesma pa se zadovolji njom dok se ne pojavi sekin album pesma ti se nalazi OVDE |
hvala!!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|