www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

nas dragi konjanik na 16 je spratu
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
*zečica*
-fatalna zavodnica-
-fatalna zavodnica-

Godine: 40

Datum registracije: 28 Mar 2007
Mesto: tamo gdje ljubav počinje

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 07, 2007 12:22 pm    Naslov poruke: nas dragi konjanik na 16 je spratu Na vrh strane Na dno strane

čestitam ti od srca prijatelju moj,ostani mi tako dobar kakav jesi,nadam se da se jos dugo druzimo,ljubim te

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 51

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 07, 2007 12:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaka cast delijo Very Happy

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 07, 2007 12:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Konjaniku;evo da ti cestitam pre nego da idem na posao....
Od srca ti cestitam i znaj da si mi ovde jako drag,i ponavaljam jedini muski koji se uvek seti mene,zato saljem ti ovaj ogroman kisssss
Evo ti jedna koja te ceka Laughing

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 07, 2007 1:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@ zečica: hvala ti draga moja, hvala i tebi na prijateljstvu i iskrenosti
@ sale: hvala delijo
@ francuskinja: neke zaboravim, pa se naljute, al eto, tebe ne mogu da zaboravim. hvala.

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 07, 2007 2:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo nek je što više spratova, jer ih čine postovi vredni čitanja i pažnje Wink

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 07, 2007 2:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala Annabel, trudim se

*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 07, 2007 2:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

čestitam od srca

**hell&granger neka vam je sa srećom**

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 07, 2007 2:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala Kissy, iskreno hvala

maza-
¤¤Wonder Woman¤¤
¤¤Wonder Woman¤¤

Datum registracije: 11 Mar 2006
Mesto: Bogu iza nogu...

sweden.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 07, 2007 2:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zagor je skocio na josh jedan katic.... Bravoooo
Ljubim te puno!. Puno mi znaci sto si ovdje na ovom sajtu. Drago mi je da se imam s kim nasmijat, da imam se kome jadat kad mi je tesko i da imam skim ubijat dosadu. Puno mi znacis.. puuuuuuuuuusa

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 07, 2007 2:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala ti mazo, puno znaće te riječi. Drago je i meni da si ti tu, da i ja imam sa kim ubijat dosadu, da imam sa kim popričat. LJubim te pingvinko moj

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 07, 2007 2:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tooooooo konjo....svaka ti cast, 16 spratova....visoko Boga mi, aj ti samo tako i dalje raspali pa jos visocije Very Happy

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 07, 2007 2:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing hvala Bojane. Pa šta ja znam dokle čemo. Živi bili pa vidjeli

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> nas dragi konjanik na 16 je spratu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon