:: |
Autor |
Poruka |
sandral Odomaćeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 30 Jun 2005 Poruke: 1039 Mesto: ...

|
|
E ovako drage moje, frendica mi je nedavno saznala da je trudna, a i uskoro joj je rođendan. Kupila bih joj nešto posebno; nešto što će joj ostati za uspomenu, a nešto što ima veze sa nadolazećim bebačem. mislila sam možda knjigu nešto u fazonu prvi put mama ili majka i dijete ali to mi je onak obično, imate li vi kakav prijedlog?
|
_________________ Život nije vrijeme koje je prošlo... već trenutci koji se pamte... |
|
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
Nemoj mi zameriti,ali mislim da ce se tih "bebecih" stvarcica nadobijati. I bas zato sto je trudna ima svi da je tretiraju samo ( i iskljucivo) kao majku, a ipak, njen je rodjus, treba ONA (u celini i celosti) da se oseca special zato, moze neka krpica, buketic cveca, neka ogrlica,narukvica, nesto fino.. neki lep fini ves(za buduce vrele zimske noci sa dragim- she can still have sex) Neka bude nesto samo za NJU (ok,u ovom poslednjem primeru i za njenog dragog )
tolikoc od mene nadam se da sam ti bar malo pomogla
|
|
|
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
kao što :LOL: napisa, najbolje da bude nešto samo za nju...
a ako baš želiš da bude neka knjigica vezana za bebca, ja sam recimo za rođendan, par dana pre porođaja od kumice dobila dnevnik moje bebe.. super stvarčica, gde sam od samog rođenja upisivala sve (a i dan danas posle 3 god piskaram), tako da ništa nije ostalo zaboravljeno
toliko do mene...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
E, a ja predlažem i jedno i drugo
Nešto za bebirona, ali nešto i za nju
:LOL: reče da će se za bebirona oformiti, hvala Bogu, čitava unija ljudi koji će mu kupovati sve što će mu trebati, pa eto možeš bit dio toga.
Ali pošto joj je rođus, sigurno će joj značiti ako joj kupiš nešto kaj ona voli i ovako i prije nego što je zatrudnela, dakle neki džemper/parfem/ogrlicu/ ta šta ja znam, ženama je lako kupit stvari...Nemam baš inspiraciju, ali valjda će naići...
Sretno!
|
|
|
|
|
 |
sandral Odomaćeni član

|
Datum registracije: 30 Jun 2005 Poruke: 1039 Mesto: ...

|
|
Hvala vam na odgovorima... poslušati ću vas... nešto za nju i nešto za bebača...
|
_________________ Život nije vrijeme koje je prošlo... već trenutci koji se pamte... |
|
|
|
 |
andrejica Tico & Ada

|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
Radosnicu, neke bebi stvari (odecu, cipelice, gumene igracke koje bi mogla bebica da zvace), mami cvece
to su sitne stvari koje se kupuju..
ili kolevku, kolica, hodaljku itd
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
neko veliko srce mi prvo padne na pamet.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
serbia_989 Schatzi

|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Jul 2008 Poruke: 1428 Mesto: Subotica, Srbija!

|
|
Zlato zlato i samo zlato da joj se i rod pozlati
|
_________________ zaboravljeni nikad ne zaboravljaju zaboravne! |
|
|
|
 |
ENA_Nis Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Jul 2008 Poruke: 25 Mesto: Nis

|
|
kaktus, sa porukom dabogda se ubola
|
|
|
|
|
 |
_NataLia_ Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri

|
|
Čestitke prije svega.
Hm, što pokloniti budućoj mami?
Kao šta je netko rekao, vjerujem da će se nadobijati tih knjigica "Mama i beba". Nadalje, jako lijep poklon što trudnice cijene jest npr 10 dana u Wellnes Centru, no naravno to koliko je lijepo toliko je i skupo. Zato ako nisi pri novcu, evo par poklončića- Veliki buket cvijeća ( pitaj je koje najviše voli, pa joj kupiš toga fakat puno), bombonijera, kućne vesele papuče, veseli šal, možda neku lijepu ukrasnu dizajniranu vazu ( da ima gdje s cvijećem), i naravno neke udobne papuče, sigurno će joj trebati ugodnost tijekom trudnoće, još da dodam, neki komplet parfema koji voli i mirisnih kupaka će joj isto tako dobro doći.
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
ne, ne, rano je jos za bebu
njen je rodjendan, i pre svega , znas sta ona voli, poklon treba biti za nju
a za bebu ima vremena, kad se rodi, pa iha haj
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
milenica-85 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Dec 2008 Poruke: 31

|
|
zlato i cestitku
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|