www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Što pokloniti budućoj mami?!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
sandral
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 39

Datum registracije: 30 Jun 2005
Mesto: ...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 05, 2007 4:46 pm    Naslov poruke: Što pokloniti budućoj mami?! Na vrh strane Na dno strane

E ovako drage moje, frendica mi je nedavno saznala da je trudna, a i uskoro joj je rođendan. Kupila bih joj nešto posebno; nešto što će joj ostati za uspomenu, a nešto što ima veze sa nadolazećim bebačem. mislila sam možda knjigu nešto u fazonu prvi put mama ili majka i dijete ali to mi je onak obično, imate li vi kakav prijedlog? Smile

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 05, 2007 6:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemoj mi zameriti,ali mislim da ce se tih "bebecih" stvarcica nadobijati. I bas zato sto je trudna ima svi da je tretiraju samo ( i iskljucivo) kao majku, a ipak, njen je rodjus, treba ONA (u celini i celosti) da se oseca special Wink zato, moze neka krpica, buketic cveca, neka ogrlica,narukvica, nesto fino.. neki lep fini ves(za buduce vrele zimske noci sa dragim- she can still have sex) Neka bude nesto samo za NJU (ok,u ovom poslednjem primeru i za njenog dragog Mr. Green )
tolikoc od mene Very Happy Very Happy nadam se da sam ti bar malo pomogla Cool

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 05, 2007 8:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kao što :LOL: napisa, najbolje da bude nešto samo za nju... Smile

a ako baš želiš da bude neka knjigica vezana za bebca, ja sam recimo za rođendan, par dana pre porođaja od kumice dobila dnevnik moje bebe.. super stvarčica, gde sam od samog rođenja upisivala sve (a i dan danas posle 3 god piskaram), tako da ništa nije ostalo zaboravljeno Mr. Green

toliko do mene... Wink

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 05, 2007 9:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E, a ja predlažem i jedno i drugo Razz
Nešto za bebirona, ali nešto i za nju Smile
:LOL: reče da će se za bebirona oformiti, hvala Bogu, čitava unija ljudi koji će mu kupovati sve što će mu trebati, pa eto možeš bit dio toga.
Ali pošto joj je rođus, sigurno će joj značiti ako joj kupiš nešto kaj ona voli i ovako i prije nego što je zatrudnela, dakle neki džemper/parfem/ogrlicu/ ta šta ja znam, ženama je lako kupit stvari...Nemam baš inspiraciju, ali valjda će naići...
Sretno!

sandral
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 30 Jun 2005
Mesto: ...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 06, 2007 10:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala vam na odgovorima... poslušati ću vas... nešto za nju i nešto za bebača...

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 08, 2007 12:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Radosnicu, neke bebi stvari (odecu, cipelice, gumene igracke koje bi mogla bebica da zvace), mami cvece Wink
to su sitne stvari koje se kupuju..

ili kolevku, kolica, hodaljku itd

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 33

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 02, 2008 10:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

neko veliko srce mi prvo padne na pamet.

serbia_989
Schatzi
<b>Schatzi</b>

Godine: 35

Datum registracije: 30 Jul 2008
Mesto: Subotica, Srbija!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 02, 2008 10:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zlato zlato i samo zlato da joj se i rod pozlati Razz

ENA_Nis
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 11 Jul 2008
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 03, 2008 7:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kaktus, sa porukom dabogda se ubola Mr. Green

_NataLia_
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 11 Dec 2008
Mesto: Beč/Zg/Ri

austria.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 11, 2008 8:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitke prije svega.
Hm, što pokloniti budućoj mami?
Kao šta je netko rekao, vjerujem da će se nadobijati tih knjigica "Mama i beba". Nadalje, jako lijep poklon što trudnice cijene jest npr 10 dana u Wellnes Centru, no naravno to koliko je lijepo toliko je i skupo. Zato ako nisi pri novcu, evo par poklončića- Veliki buket cvijeća ( pitaj je koje najviše voli, pa joj kupiš toga fakat puno), bombonijera, kućne vesele papuče, veseli šal, možda neku lijepu ukrasnu dizajniranu vazu ( da ima gdje s cvijećem), i naravno neke udobne papuče, sigurno će joj trebati ugodnost tijekom trudnoće, još da dodam, neki komplet parfema koji voli i mirisnih kupaka će joj isto tako dobro doći.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 13, 2008 5:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne, ne, rano je jos za bebu

njen je rodjendan, i pre svega , znas sta ona voli, poklon treba biti za nju

a za bebu ima vremena, kad se rodi, pa iha haj Mr. Green

" I know the way to fuck them all...."

milenica-85
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Dec 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 13, 2008 9:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zlato i cestitku Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Što pokloniti budućoj mami?! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon