:: |
Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Kraj godine... Uzmemo papir, napisemo bitnije dogadjaje iz ove godine, povucemo crtu i dobijemo rezultat - pozitivan naravno Hajde da se podsetimo svega lepog, a sve ruzno da zaboravimo...
Podelite sa nama sta Vam se to lepo desilo u toku 2008. godine
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
-malecka- ~Plava Princeza~
|
Datum registracije: 19 Jun 2008 Poruke: 5840 Mesto: Beogradski kej..
|
|
Upoznala sam nekog meni veoma dragog i moja lg ELSA, to je ono sto je najbitnije i sto mi prvo pada na pamet!
|
_________________ "Toliko je bilo u životu stvari kojih smo se plašili.. A nije trebalo.. Trebalo je živeti.." |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
i dalje radim, sto je u danasnje vreme uspeh u Srbiji, morate priznati
uspela da odem na more, posle toliko godina, videla drugu zemlju, bila na drugom kontinentu , upoznala fantasticno drustvo
naputovala se ove godine kao nikad do sad
nasla decka
shvatila ko mi je bitan u zivotu
dovoljno...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
ljepo... pa mogu reč da mi če mi ostati u vječnom sječanju koncerti Kad bi bio Bijelo dugme
putovanje u Tursku, nešto neopisivo i preljepo, puno ljepih doživljaja i divnih ljudi
i pred sam kraj godine, desilo mi se da upoznam jednu divnu osobu.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Lepa tema
- Završila sam srednju školu ( gimnaziju ) sa dobrim prosekom i upisala pravni fakultet tj.onaj koji sam i želela
Ali nisam upala na budžet .. Na maturi sam se predivno provela,ludovala do zore,išla sam sa dragim na Zlatibor ,išla na Dane piva koji su bili organizovani u mom gradu i izvozala se na mom omiljenom ringišpilu
Dobila sam 9-ku iz rimskog prava (inače najtežeg)
I to bi bilo okratko to..
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
i ja se mogu pohvaliti da mi je ova godina jedna od najljepsih.
putovala sam skoro svakog mjeseca u drugu drzavu, pa u SAD, od Londona do Grcke, bila nakon duljeg vrjemena na krstarenju s dragim ljudima na mikonosu i tak. imala sam bas ludo i razvratno ljeto
pocela sam raditi u Ministarstvu.
saznala sam gdje mi je otac otkad sam mala a on otisao.
usla sam u vezu u kojoj je sve onak kak treba, tj. kak volim,
o izlascima i ostalome s prijateljima da ne govorim.
enivej, sjajna, prekrasna, divlja godina. i bas mi nekak zao jer se zavrsava.
|
|
|
|
|
|
kosta00 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243
|
|
Polozio(B, C, E).
Isao na more u CG i na ekskurziju u Grcku.
Naucio dosta toga o zivotu...
|
_________________ --------------
100010100100001001001011011101010010101010010101000010001001 |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
-vratila se na italijanski
-shvatila da imam pravih prijatelja
-uocila kome ne treba da verujem,posle 11 godina,ali ipak uocila,sto je najvaznije
-zapocela rad na svojoj prvoj knjizi
-spoznala svoju ljubav prema filozofiji
-shvatila da su pogresili kad su mi govorili da ne volim,vec da sam opsednuta
-spoznala nove dimenzije svoje duhovnosti
kud ces vise?
a sad,nek neko postavi temu za lose stvari u 2008-oj,tu ce lista biti poduza
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
a jelte, draga mi kolezinice, mi koji smo pretrpeli poraze na skoro svim poljima da se ne javljamo ovdi ili sta...?
ajd, dace se iskopati i ponesto lepo...hmmm...bilo je tu nekoliko nezaboravnih lumperajki , nesto vise parica nego inace, jedna vrlo uspesna dijeta , balasevicev koncert koji cu ceo zivot pamtiti, videla sam neke meni drage ljude posle...uh...pitaj boga koliko...leto u bosni posle koga sam se kuci vratila savrseno odmorna i naspavana...i tako...uglavnom neke sitnice koje, u stvari, zivot i znace
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Zajednički život, svadbe 2 drugarice, rođenje Teice, odlazak na more solo po 1. put, puuuno kvalitetnog provoda, osmeh na licu moje Nađice i, nakon svega, osmeh na Mom licu
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Nesto najlepse sto se ne moze uporediti sa nicim drugim jeste sto mi je jedan mali clan/sin napunio kucu tj. ulepsao svaki trenutak od njegovog rodjenja kao i slavlje njegovog prvog rodjendana to bih izdvojila od svega ostalog
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Moja sestra se udala, prvi put (posle mnogo godina) sam prešao granicu (), video sam par novih gradova, upoznao dosta ljudi sa neta, ponovo počeo da crtam stripove, stupio u kontakt sa nekim osobama, napravio svoj prvi sajt, drugarica je opet u drugom stanju...
Suma sumarum: Malo bolja nego prethodna. Bar me nije terao baksuz...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|