:: |
Autor |
Poruka |
sandral Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 30 Jun 2005 Poruke: 1039 Mesto: ...
|
|
Ako netko ima diskografiju Hašima Hučuka Hokija bila bih jako zahvalna da mi javi. Unaprijed hvala.
mail: blondie-s@net.hr
|
_________________ Život nije vrijeme koje je prošlo... već trenutci koji se pamte... |
|
|
|
|
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא
|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...
|
|
Gle' sad... Nemam njegovu diskografiju, ali imam nekih 40-ak njegovih pesama, pa ako bi ti to znacilo, javi mi, pa cu ti proslediti spisak.
Pozdrav!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pa nema problema, naravno. Ostavicu ti spisak u Inbox, pa ti pogledaj sta ti je od toga potrebno. Inace, pretrazivanjem nisam uspeo da pronadjem link za "skidanje" vise od 3 njegove pesme... U krajnjem slucaju, ako budem mogao, upload-ovacu ono sto budes izabrala sa spiska, pa... Ma, smislicemo vec nesto!
Pozdrav!
|
|
|
|
|
|
sandral Odomaćeni član
|
|
|
e super, poslala sam ti mail... pa sad... hvala ti
|
_________________ Život nije vrijeme koje je prošlo... već trenutci koji se pamte... |
|
|
|
|
|
|
|
Gle' sad...ja cu pokusati da sve to nekako postavim za "skidanje", ali ce mi trebati malo vremena... Uglavnom, "the wheels are in motion", zato samo strpljivo! Javljam ti ovde cim zavrsim!
|
|
|
|
|
|
sandral Odomaćeni član
|
|
|
E hvala ti puno.... ne brini strpljenja imam na pretek. Još jednom hvala
|
|
|
|
|
sandral Odomaćeni član
|
|
|
jesi li uspio postaviti koju pjesmicu... hval ana odgovoru
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandral, ne brini, pesme su izdvojene, ali morace da sacekaju jos nekoliko dana... Uglavnom, znaj da nisam zaboravio na citavu stvar i da radim na tome!
Javljam ti se cim ih postavim za download!
|
|
|
|
|
|
sandral Odomaćeni član
|
|
|
ok... hvala ti
|
|
|
|
|
sandral Odomaćeni član
|
|
|
ima li tko pjesmu od Miće Ćele - Prevara. Mail je blondie-s@net.hr
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|