:: |
Autor |
Poruka |
LepoticaNS *velika maza*
|
Datum registracije: 24 Sep 2006 Poruke: 27210 Mesto: ♥zauvek u njegovom srcu♥
|
|
Cao!
Htela sam da vas pitam da li smatrate devojku "lakom" ako posle nedelju dana ili dve u vezi vec spava sa svojim momkom?
Kakvo misljenje imate o tome?
Pozdrav
|
_________________ ♥Duboko veruj u ono što želiš! Zapamti izgubljeno je samo ono od čega smo se odrekli!♥ |
|
|
|
|
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
Ne! Po mom mishljenu devojka je laka ako menja veze, a to se uvek zna ili sazna.
|
|
|
|
|
|
boobamara Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Apr 2007 Poruke: 216
|
|
Paaa..ako se zna sa tim dechkom od ranije i poznaje ga..onda mi je to ok..a ako ga ne zna dovoljno i ne poznaje onda je to laka devojka za mene jer ipak treba prvo upoznati dobro osobu sa kojom si...
|
|
|
mucamaca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Okt 2007 Poruke: 68 Mesto: Ljubljana
|
|
Ponekad je strast tako jaka več prvu večer, da nema ništa loše u tome, ako devojka spava več PRVU noč sa momkom.
Ja sam spavala sa svojim bivšim več prvu noč, nismo se poznavali od prije, ali je jednostavno bila takva čarobna veče, super smo se proveli, i nismo se hteli puštati i to je to. I onda smo ostali zajedno u ozbiljnoj vezi neko vreme, skoro pa sam se preselila kod njega, ali smo prekinuli jer je bio previše ljubomoran i ja to nisam podnosila.
|
_________________ Pa i da je svaki loš, uvek ima jedan još... |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
LepoticaNS je napisao/la sledeće: | Cao!
Htela sam da vas pitam da li smatrate devojku "lakom" ako posle nedelju dana ili dve u vezi vec spava sa svojim momkom?
Kakvo misljenje imate o tome?
Pozdrav |
Hm... pa ako tako radi sa svakim momkom, onda da... smatram... Jer ne možeš ti za nedelju dana upoznati svakog momka... ali ako se to desi, jednom... pa svašta... osećanja su osećanja... nisu ista prema svakoj osobi... tada je to, već, druga priča...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Pa dve nedelje i nije tako malo.
Laka je i ona koju lako smuvas, lako joj pridjes i lako ti da broj telefona.
Kad se smuvate, nije bitno kad ce pasti prvi sex.
|
|
|
|
|
|
*Stefy* *samo njegova*
|
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor
|
|
Što kaže Lane, ako se to dogodi jednom, onda je ok...Ali ako sa svakim dečkom spava posle tako kratkog perioda, i ako još pride često mijenja momke...Onda je po meni laka. Ne znam, možda sam ja previše konzervativna, ali tako razmišljam...
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
|
|
|
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
U mom svetu nema devojke koja je laka.Moja naj drugarica je izgubila nevinost sa momkom na prvom sastanku, 3 godine kasnije, jos uvek samo sa njim spava i on sa njom.I za mene je nesto slicno, al o tome drugi put
Mislim da devojka koja je dovoljno zrela treba da moze da spava sa kim oce, kad oce i koliko oce, naravno da su tu i kondomi ili pilule.Neko koristi sex za zabavu, neko ga samo koristi kad ja zaljubljen ili kad nekog voli. Ko smo mi da sudimo kad bi seks trebao da se upraznjava?Meni je to cak i smesno, sta treba da cekam 4-5 meseci da spavam sa nekim, i na kraju cu da spavam sa njim, pa me sad zanima zasto sam cekala tih 4-5 meseci?
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan* |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Znaš kaj, znam dosta cura kojima je to doslovce neko skupljanje bodova, liječenje kompleksa i takvo što, znači nisu ni prostitutke niti sponzoruše, sex im je kao dobar dan i samo im je to i bitno kad upoznaju frajera. Nije bitno tko je on, hoće li bit zajedno dva tjedna ili dvije godine, znači uopće nije bitno doslovce ni kako se frajer zove??? bitno je samo koliki mu je i kakve sve poze zna.
E, to je meni ipak laka djevojka, ne mora bit ni to, nego samo jednostavno cura koja nema ama ni gram dostojanstva, kontaš?
|
|
|
|
|
|
*Stefy* *samo njegova*
|
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor
|
|
Aleksica je napisao/la sledeće: | U mom svetu nema devojke koja je laka.Moja naj drugarica je izgubila nevinost sa momkom na prvom sastanku, 3 godine kasnije, jos uvek samo sa njim spava i on sa njom.I za mene je nesto slicno, al o tome drugi put
Mislim da devojka koja je dovoljno zrela treba da moze da spava sa kim oce, kad oce i koliko oce, naravno da su tu i kondomi ili pilule.Neko koristi sex za zabavu, neko ga samo koristi kad ja zaljubljen ili kad nekog voli. Ko smo mi da sudimo kad bi seks trebao da se upraznjava?Meni je to cak i smesno, sta treba da cekam 4-5 meseci da spavam sa nekim, i na kraju cu da spavam sa njim, pa me sad zanima zasto sam cekala tih 4-5 meseci? |
Naravno, nisu svi ljudi isti i ne razmišljaju isto. Ja ne bih nikada mogla da spavam s nekim na prvom sastanku, jer jednostavno-tu osobu ne poznajem uopšte, i lako se može desiti da me više nikada i ne nazove, a kamoli šta drugo. I niko me ne može prvo veče toliko privući, da odmah s njim završim u krevetu. Ne kažem da treba čekati 4-5 mjeseci, ali ipak treba da provedem određeno vrijeme s momkom, prije nego spavam s njim. Ne razumijem-znači treba odmah spavati, jer Bože moj-to će se ionako jednog dana desiti. Ko kaže? Možda prvi sastanak bude i poslednji, a ja se tek tako dala
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
mislim da je lepo ako je spontano nije važno kada
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | i lako se može desiti da me više nikada i ne nazove, a kamoli šta drugo |
Zašto bi to bilo relevantno?
Nema tu zlatnog pravila, može i da te zove 76 puta dnevno, a da ima zle namere Ili da te ne zove, a ovamo gricka nokte, jer ne zna kako da sroči početak razgovora
Ipak sam za to da se ne bude lažno skroman i da se ne femka, ako želiš - učini to Barem je tako kad posmatram stvari iz ugla mojih godina Za toliko smo zreli Bolje da se kaješ zbog nečega što si uradila/o, nego zbog nečega što nisi Naravno, u granicama
Elem, da konkretno odgovorim na temu laka devojka=promiskuitetna devojka, kao i nimfomanka (ali, to je već bolest)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|