:: |
Autor |
Poruka |
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
kakve jaknice volite? i kakve nosite ove jeseni i zime??
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
sandrica83 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Okt 2007 Poruke: 99
|
|
ja sam si kupila kaputic smeđe boje,nekako su mi ljepši kaputići nego jaknice
|
|
|
|
|
|
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
Ja sam ove zime bila u kratkoj zlatnoj jakni...a ovih dana idem u kupovinu prolecne
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
Lylyth Upućeni član
|
Datum registracije: 16 Avg 2007 Poruke: 389 Mesto: daleko od stvarnosti.....
|
|
ove zime sam nosila crni kaputic,a sad kad je pochelo ovo lepo vreme nosim kratku crnu koznu jaknicu...
|
_________________ To sto vas neka osoba ne voli na nacin na koji bi ste vi to zeleli, ne znaci da vas ta osoba ne voli celim svojim bicem. |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
bogami ja svoje zdravlje cuvam...mene zimi bez duge zimske jakne necete videti...obicno nosim svoju crnu, vatiranu jaknu duzine do negde polovine listova...i u sibir bih u njoj mogla
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
zimus sam nosila svoj omiljeni ,,Betmen,, kaput
dug, crni sa ooogromnim krznom na kragni i strukiran! jednom sam stajala nasred ulice i izigravala Betmena. Nebitno
a sad ovih dana nosim kožnu braon jaknicu
|
|
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
neki dan sam kupila novu na sniženju 70 posto popusta odlična je
i taman za iduću zimu
a sada ću nositi onu tanku koju sam kupila na kraju ljeta )
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
trenutno nosim crnu koznu kratku jaknicu,nikada mi nije hladno i zimi ste me mogli videti tako.,ne oblacim se mnogo
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
kitty_88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Feb 2008 Poruke: 44
|
|
po zimi sam nosila bijeli kaputić s krznom na kapuljači, a sada kožne jaknice, crnu i smeđu... nisam se mogla odlučiti pa sam kupila obje...
|
_________________ ...ne kaj se zbog stvari koje te čine sretnim... |
|
|
|
|
cerisilo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Mar 2008 Poruke: 59
|
|
obozavam moju zlatnu janicu sa krznom..mala uska fest
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Moja omiljena-Zelena sa tzitzom iz Zare.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
TRADICIONALNO je jesen godišnje doba u kojem se zamatamo u tople džempere, tvid i teške materijale, no ova sezona diktira drugačiji trend. Kožna jakna je ono što trebate imati ove jeseni.
Dobra kožna jakna može biti jednako topla kao bilo koji drugi odjevni predmet, a nosiva je u svim kombinacijama i pristaje gotovo uz sve. Najvažnije je da je kratka i uska, te pomalo sexy. Crna boja je najpraktičnija, ali ukoliko želite biti primijećeni odlučite se za crvenu ili ljubičastu koje su uz crnu i sivu moderne boje ove sezone.
Za večernji izlazak je možete nositi uz jeans, tunike i minice na cipele s visokim potpeticama, a za dnevni look odlučite se za military hlače i ravne čizme.
Kratka kožna jakna nekad je bila znak pripadnosti motorističkim skupinama, međutim već duže vrijeme, posebno otkada su je Kate Moss i Sienna Miller propagirale na svjetskoj razini takve asocijacije su zaboravljene. Danas je kožna jakna nosiva u svim prigodama i prikladna je svim osobama.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|