:: |
Autor |
Poruka |
Ninaa Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 539
|
|
kakvo misljenje imate o Radi?
Sta mislite o njenoj novoj i prvoj pesmi?
Meni je bila jedan od dva glavna favorita i malo mi je zao sto nije pobedila, ali nisam ocekivala da ce bas uci u super finale.........
u svakom slucaju,, meni deluje kao skroz ok devojka, normalna, devojka iz "naroda" sto bi se reklo................
Pesma mi je super.............Bice hit 100%
|
_________________ Uzimam SVE sto mi zivot pruza |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Aha,pesma je extra(ko da je pisana za mene) A sto se nje tice,ima super glas i bila mi je favorit Saslusala sam njen album sto je nekad izdala,malo mi otkud znam,detinjasto ali ok,imace sigurno bolji album u buduce.....(kao pesma"Nikada vise)
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
dobra je pesma,ali mi je ona mnogo prosta,htela je kao i sto jeste da stigne do slave tako sto je seljanka,bedna sa sela
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
Pesma mi se sviđa, a što se tiče nje...neišlifovana, ali ima vremena! Sada je sve u njenim rukama, narod ju je prihvatio, pa koliko se bude angažovala, toliko će i uspeti!
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Ma ok je Rada, svidja mi se pesmica a inace je ispravila zube...
|
|
|
telulu Upućeni član
|
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 280
|
|
Jel pjesma "Nikada više" traje 2 minute ili na onom linku nije cijela pjesma?
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
svidja mi se nova pesma
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
telulu je napisao/la sledeće: | Jel pjesma "Nikada više" traje 2 minute ili na onom linku nije cijela pjesma? |
Traje duze,izasao je cd rip (tj 12 pesama od zvezde grande,nove pesme)
|
|
|
|
|
|
marijailuka Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 193
|
|
Navijala sam za Radu, mnogo je slatka i fenomenalno peva. Pema "Nikada vise" je prelepa i o Radi stvarno, sve najbolje!
|
|
|
|
|
|
Obozavalac... Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Nov 2007 Poruke: 18 Mesto: Negde daleko gde nema zlih ljudi ...
|
|
Rada Manojlovic, je novo osvezenje na srpskoj muzickoj sceni ....
Sto se mene tice Rada mi je jedna o tri najbolje pevacice, koje obozavam(posle Cece i Dragane Mirkovic) ...
Sto se tice Radine nove pesme " Nikada vise", pesme koja ko da je pisana za mene(za moj zivot), koji je pomalo cudan .... Pesma je O D L I C N A
No, za one koje nisu znali, ovo nije Radina prva pesma ... Ona je vec imala svoj jedan album sa deset pesama, koji mozete naci i na ovom sajtu ...
Zelim joj sve najbolje i puno uspeha u daljoj karijeri ...
|
|
|
|
|
|
cecy Luda do bola
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien
|
|
Svidja mi se devojka
|
|
|
|
|
|
n.v.n.a Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 14 Jan 2007 Poruke: 19 Mesto: BELGRADE
|
|
Radu zaista OBOZAVAM!Bila mi je od pocetka medju glavnim favoritima!Ima jako lep glas,a i veoma je dobra i kulturna.Nije neka sto se pravi vazna,nego je prava devojka iz naroda.Svasta joj se desavalo u zivotu i sada zaista zasluzuje da bude popularna i velika zvezda!
Onaj prvi album mi se bas i ne svidja,ali je to zbog toga sto Rada tada jos nije imala izgradjen glas (imala je 17 godina) i ona nije imala dovoljno novca da bira neke kvalitetne pesme od poznatih i dobrih autora.
Ali je zato pesma "Nikada vise" VRH!!!!Znaci stvarno eeeeextraaaa pesma!Mnoge pevacice sto pevaju i po 20 godina nemaju [U]ni jednu [/U]tako dobru i kvalitetnu pesmu!!!
RADO SVAKA CAST!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|