:: |
Autor |
Poruka |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Ovako,zamolila bih neko da mi objasni kako da sakrijem na msn da imam webcam...meni je webcam direktno u kompjuteru...i kad upalim msn i kad pricam s nekim,obavezno mi se vidi da imam webcam,pa kako da izbrisem ili to da krijem kad pricam s nekim?
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Tools/Options/Personal, skroz dole bi trebalo da imaš opciju "Allow others to see that I have a webcam", klikni da ne bude čekirano, to bi trebalo da je to
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ je napisao/la sledeće: | Tools/Options/Personal, skroz dole bi trebalo da imaš opciju "Allow others to see that I have a webcam", klikni da ne bude čekirano, to bi trebalo da je to |
Hvala za pomoc ali moze li neko da mi objasni ako ne na francuski makar na srpski gde se ide?Tools nemogu se setiti sta znaci?
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
alatke/opcije/licno
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Na francuskom :
Ides u "Option / Personnel / Indiquer aux autres utilisateurs que je dispose de la webcam.
Tu decoche
To je sve...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hvala svima,ivanka mi je objasnila
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|