www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pomoc o vezi msn webcam
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~
::  
Autor Poruka
Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 17, 2007 6:50 pm    Naslov poruke: Pomoc o vezi msn webcam Na vrh strane Na dno strane

Ovako,zamolila bih neko da mi objasni kako da sakrijem na msn da imam webcam...meni je webcam direktno u kompjuteru...i kad upalim msn i kad pricam s nekim,obavezno mi se vidi da imam webcam,pa kako da izbrisem ili to da krijem kad pricam s nekim?

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 17, 2007 8:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tools/Options/Personal, skroz dole bi trebalo da imaš opciju "Allow others to see that I have a webcam", klikni da ne bude čekirano, to bi trebalo da je to Smile

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 17, 2007 8:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

~SonicLady~ je napisao/la sledeće:
Tools/Options/Personal, skroz dole bi trebalo da imaš opciju "Allow others to see that I have a webcam", klikni da ne bude čekirano, to bi trebalo da je to Smile

Hvala za pomoc ali moze li neko da mi objasni ako ne na francuski makar na srpski gde se ide?Tools nemogu se setiti sta znaci? Rolling Eyes

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 17, 2007 8:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

alatke/opcije/licno Wink

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 17, 2007 8:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Na francuskom :
Ides u "Option / Personnel / Indiquer aux autres utilisateurs que je dispose de la webcam.
Tu decoche
To je sve...

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 17, 2007 8:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala svima,ivanka mi je objasnila Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~ -> Pomoc o vezi msn webcam Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon