www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pokloni za novorođenče
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Roditelji i deca ~ -> ~ Trudnoća ~
::  
Autor Poruka
coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 13, 2007 6:58 pm    Naslov poruke: Pokloni za novorođenče Na vrh strane Na dno strane

Moja drugarica se porodila sad u utorak i treba da idem da obiđem klinca sledeće nedelje. Treba i nešto joj/im poklonim, pa me interesuje:
1. Koje cveće se kupuje?
2. Za mlade mame: Šta vam je najviše zatrebalo kad se vaša beba rodila? Možda portikla? Neko ćebence?
Navikao sam da kupujem praktične poklone, a neću da odnesem npr. cuclu, pa da ispadne da je polovina rodbine i prijatelja isto kupilo cuclu.

Hvala puno unapred.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Slejdž
Gospodja Selektorka
Gospodja Selektorka

Godine: 47

Datum registracije: 15 Jul 2005
Mesto: Frankfurt/ Loznica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 15, 2007 12:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

NIkad nije greska kupiti bebi garderobu. Npr, body ili neki sladak bebi kompletic
Uglavnom cebence je vec kupljeno. Ili recimo nije lose da kupis posteljinu za krevetac, toga nikad nije dosta.

slatkicaa88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 12 Feb 2008

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 26, 2008 9:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

..nesto fino slatko poput malog bebaca...

sanjica_tz
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 09 Nov 2008
Mesto: Tuzla

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 13, 2008 12:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma njabolje kupiti nesto gegice kakve ili slicnoooo

Zsejla
Dragonfly
Dragonfly

Godine: 40

Datum registracije: 28 Mar 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 19, 2008 12:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moja sestra je nedavno kupovala poklon isto za malu bebicu...u dogovoru s roditeljima, kupila je "Baby Jim-a" i "Tommy-evu zvijzedu"...sjajne stvari (iako ne bas tako jeftine).
Po meni nije lose konsultirati se s roditeljima sta im je bas najpotrebnije, pogotovo sto tu vise ljudi kupuje poklone...mada, s garderobom rijetko mozes pogrijestiti...pogotovo sto uzmes nesto sto ce sigurno bebici biti veliko na pocetku, pa ce to moci kasnije obuci. Very Happy

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 19, 2008 7:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam se setio da odgovorim. Embarassed Uzeo sam odelce i neku plišanog miša. Za odelce se nisam zezn'o, ali za miša će morati malo da poraste... Na to nisam računao. Sad

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 15, 2009 12:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eh Coco, za mališane do 6 meseci, najbolje je kupovati zvečke i muzičke igračke, gumene, nikako plišane, jer oni svet u tom periodu ispituju ustima (oralna faza razvoja).
Znači, nećeš pogrešiti ako uzmeš npr. muzičku vrtešku koja se kači na krevetac. Wink

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 16, 2009 6:19 am    Naslov poruke: Re: Pokloni za novorođenče Na vrh strane Na dno strane

Dobro, utvrdili smo gradivo. Very Happy
Niste mi samo odgovorili na ovo pitanje:

coco_bill je napisao/la sledeće:
1. Koje cveće se kupuje?

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Roditelji i deca ~ -> ~ Trudnoća ~ -> Pokloni za novorođenče Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon