:: |
Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Moja drugarica se porodila sad u utorak i treba da idem da obiđem klinca sledeće nedelje. Treba i nešto joj/im poklonim, pa me interesuje:
1. Koje cveće se kupuje?
2. Za mlade mame: Šta vam je najviše zatrebalo kad se vaša beba rodila? Možda portikla? Neko ćebence?
Navikao sam da kupujem praktične poklone, a neću da odnesem npr. cuclu, pa da ispadne da je polovina rodbine i prijatelja isto kupilo cuclu.
Hvala puno unapred.
|
|
 |
Slejdž Gospodja Selektorka

|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica

|
|
NIkad nije greska kupiti bebi garderobu. Npr, body ili neki sladak bebi kompletic
Uglavnom cebence je vec kupljeno. Ili recimo nije lose da kupis posteljinu za krevetac, toga nikad nije dosta.
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
 |
slatkicaa88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 12 Feb 2008 Poruke: 24

|
|
..nesto fino slatko poput malog bebaca...
|
|
|
|
|
 |
sanjica_tz Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Nov 2008 Poruke: 24 Mesto: Tuzla

|
|
ma njabolje kupiti nesto gegice kakve ili slicnoooo
|
|
|
|
|
 |
Zsejla Dragonfly

|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo

|
|
Moja sestra je nedavno kupovala poklon isto za malu bebicu...u dogovoru s roditeljima, kupila je "Baby Jim-a" i "Tommy-evu zvijzedu"...sjajne stvari (iako ne bas tako jeftine).
Po meni nije lose konsultirati se s roditeljima sta im je bas najpotrebnije, pogotovo sto tu vise ljudi kupuje poklone...mada, s garderobom rijetko mozes pogrijestiti...pogotovo sto uzmes nesto sto ce sigurno bebici biti veliko na pocetku, pa ce to moci kasnije obuci.
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
 |

|

|
|
Nisam se setio da odgovorim. Uzeo sam odelce i neku plišanog miša. Za odelce se nisam zezn'o, ali za miša će morati malo da poraste... Na to nisam računao.
|
|
 |
Jejaorka ~Angel azul~

|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404

|
|
Eh Coco, za mališane do 6 meseci, najbolje je kupovati zvečke i muzičke igračke, gumene, nikako plišane, jer oni svet u tom periodu ispituju ustima (oralna faza razvoja).
Znači, nećeš pogrešiti ako uzmeš npr. muzičku vrtešku koja se kači na krevetac.
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
 |

|

|
|
Dobro, utvrdili smo gradivo.
Niste mi samo odgovorili na ovo pitanje:
coco_bill je napisao/la sledeće: | 1. Koje cveće se kupuje? |
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|