www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zato što se meni sviđa...
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  

Važnije mi je šta se sviđa meni nego drugima?
da
90%
 90%  [ 47 ]
ne
9%
 9%  [ 5 ]
Ukupno glasova : 52

Autor Poruka
Učitelj
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 55

Datum registracije: 11 Sep 2007
Mesto: Čačak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 13, 2007 4:12 pm    Naslov poruke: Zato što se meni sviđa... Na vrh strane Na dno strane

Često je odgovor na komentar da joj nešto ne "stoji" (garderoba, šminka, frizura ...) u smislu ... " baš me briga ... meni se sviđa".

Koliko u tome ima istine?

Da li se oblačite, šminkate, frizirate ... da bi ste se svideli sami sebi ili njemu ... njima?

Šta vam je bitnije?

maza-
¤¤Wonder Woman¤¤
¤¤Wonder Woman¤¤

Datum registracije: 11 Mar 2006
Mesto: Bogu iza nogu...

sweden.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 14, 2007 9:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa iskreno, naravno da razmisljam o tome sta bi se i drugima svidilo na meni sto se tice odjece, sminke, frizure. Svi oni koji kazu da im nije bitno kako ih drugi vide onda lazu! Naravno da svaka zena zeli da ju svi vide u njenom najljepshem svijetlu.
Al kad kupujem, kupim stvari koje se meni svidjaju. Jer kad obucem stvar koja se meni svidja, osjecam se komotnije, veselije pa cak i vishe sexy..

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 37

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 14, 2007 11:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je bitnije da se to meni svidja, nikad nisam obracala paznju na to sta drugi komentarisu i kad se nekom nije svidelo kako izgledam, nije mi bilo bitno, ako ti se ne svidjam nemoj ni da me gledas!

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 14, 2007 11:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Pa iskreno, naravno da razmisljam o tome sta bi se i drugima svidilo na meni sto se tice odjece, sminke, frizure

Slazem se potpunio sa tobom... Meni je bitno sto ce drugi rec, ali i zbog sebe se sredjujem...

~ Banetova Žena ~

andjeo-s-greskom
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 28 Avg 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 14, 2007 11:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vazno je samo ono sta smo i ko smo, a jedinstveni cemo biti samo onda kada ignorisemo tudje komentare...Meni je najvaznije da se meni svidja, a ako to dobro predstavim svidice se i drugima...

-*-Diva-*-
~mali djavolak~
~mali djavolak~

Godine: 33

Datum registracije: 10 Okt 2006
Mesto: *~najlepse na svetu~*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 14, 2007 11:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni je najbitnije da se meni svidi.. ako se ja u necemu osecam fenomenalno, onda me stvarno ne pogadjaju tudja misljenja..

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 20, 2007 10:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A tek kad mi netko kaže ,,ma lijepa si, što ti je,, Mr. Green
A ja se jednostavno toga dana ne osjećam lijepo. Bolje mi je onda da mi netko kaže što se sa tobom dogodilo danas? Znam, znam, nije mi do sređivanja. A što sad, sredit ću se drugi put.

Ja imam običaj da se sređujem uglavnom za sebe, ali puuuno puta upravo zbog nekog muškarca. To nije ništa spektakularno. Dovoljno je samo možda više kapi parfema i to je to.

Sve što je neudobno, ne dolazi u obzir.

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 21, 2007 2:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kada se osecam lepo-lepa sam. Prosto zracim Smile a to se ne moze posici nikog neudobnom garderobom, napadnom sminkom itd.. sve ono sto je "tudje" nije moje,jel tako Very Happy
prihvatam tudje sugestije,ali moja je uvek zadnja Smile tako valjda to ide

đavolče
little sexy devil
little sexy devil

Godine: 35

Datum registracije: 11 Maj 2006
Mesto: pakao

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 22, 2007 2:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni je navaznije da se ja sama sebi svidim,sredujem se za sebe..ako se ja osecam lepo i prijatno tako ce me i drugi videti...uvek pitam za misljenje ali ostajem pri svom izboru Wink

slavica_m
>>>luda mala<<<
>>>luda mala<<<

Godine: 33

Datum registracije: 23 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 23, 2007 1:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da se sredjujem onako kako se meni svidja... Ali obracam paznju i na druge, prihvatam sugestije, mozda se meni svidja nesto a ostali misle da sam smesna u tome... Mada, obicno na kraju izgledam bas kao sto zelim...

Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 23, 2007 3:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svako od nas voli da prima komplimente i lepo je kada ga druga osoba pohvali zbog izgleda, stila oblačenja ili nečeg drugog... Ali to nije razlog da svoj stil oblačenja odabirate po nečijem mišljenju... Ja sam oduvek nosila ono što se meni dopada i što mislim da mi lepo stoji, bez obzira da li je to šminka, frizura, garderoba... Bitno je da meni lepo stoji i da se ja u tome, dobro, osećam... Ljudima može da se to svidi ili ne svidi, što je i normalno... Ne možete se svima svidjati... Svakako ću poslušati savet prijatelja, tj. osobe za koju mislim da će mi iskreno reći da li joj se nešto svidja ili ne, ali na kraju ću obući, upravo, ono što se meni svidja i što mislim da mi dobro stoji...

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 27, 2007 12:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kao prvo oblacim se zbog sebe i znam sta mi kako stoji....naravno volim kad dobijem komplimente ali kad u nesto nisam sigurna,volim pitati drugaricu kako mi stoji Razz

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Zato što se meni sviđa... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon