:: |
Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Kakvo društvo ima muškarac koji vas interesuje? Ako su njegovi prijatelji oženjeni, on verovatno razmišlja o trajnom vezivanju. Međutim, ako su njegovi prijatelji većinom samci koji idu u noćne provode do tri ujutro, ne treba očekivati da će on odjednom poželeti da se odrekne svog načina života zbog vas.
Oprez s muškarcem koji žuri. Ako on počne da planira romantičan odmor već na vašem drugom sastanku, to treba uzeti s rezervom mada zvuči laskavo. Veza s takvim muškarcem je najčešće vatrena i kratkotrajna.
Propitivanje: ako je stvarno zainteresovan, postavljaće mnoga pitanja o vama. Mnoge žene često zanemaruju ovaj direktan signal, a stvari ponekad zaista jesu tako jednostavne.
Kako se ponaša prema drugima? Ako viče na vozača taksija ili se izbezumi kad mu konobar donese hladno jelo i vruće pivo, bežite od njega glavom bez obzira. Ma koliko bio ljubazan na početku, s vremenom će se pokazati da nema poštovanja ni prema vama.
Nepostojani "poslovnjak": ukoliko je promenio šest poslova za proteklih pet godina i još nije siguran šta želi da radi "kad odraste", ima problem s postojanošću. Takvom muškarcu nećete uspeti da zadržite pažnju ni tokom jedne subotnje večeri, a o dužem periodu da i ne govorimo.
Signali mobilnog telefona. Mobilni telefon mu je uvek na stolu dok večerate, a nije lekar, ni važan direktor velike firme. Budite oprezni - uvek ćete mu biti drugi na listi prioriteta.
Verujte svojim instinktima. Ako imate osećaj da kod njega nešto ne štima, verovatno ste u pravu. Na kraju krajeva, vi ste ipak žena, a poznato je da je ženska intuicija nepogrešiva.
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
MEDOLINA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 13 Maj 2007 Poruke: 48 Mesto: SUBOTICA
|
|
ne znam i to je moj problem,zasad ga drzim na oku. mnogo sam nervozna,ne znam sta da radim...
|
_________________ ZIVI I PUSTI DRUGE DA ZIVE |
|
|
|
|
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
Muškarcima je ponekad teško izgovoriti čarobne riječi kojima cijelom svijetu objavljuju da nekog vole. Niste li sigurni u kojem ste trenutno statusu sa svojim dragim, postoje sigurni znakovi koji će vam to otkriti
1. Kontakt očima
Gleda li vas pažljivo u oči dok mu govorite, znači da imate njegovu punu pažnju i želi čuti sve što imate za reći ili učiniti. Idući put kada ćete malo ozbiljnije razgovarati provjerite ovaj znak jer ako gleda utakmicu i sluša vas jednim uhom, veće su šanse da se svega zasitio, uzima vezu zdravo za gotovo ili je pak s vama dok ne naiđe nešto bolje.
2. Dodiri
Ne radi se o seksualnim dodirima ili maženju kojim započinje predigru, već o usputnim ili namjernim dodirima koji nemaju nikakvu drugu svrhu. To su trenuci u kojima uzima vašu ruku dok gledate film, što ukazuje da je sretan što provodi vrijeme s vama.
3. Zanima se za vas
Umjesto klasičnih pitanja jeste li ručali na poslu, frajer koji je zaljubljen pitat će puno više – što se dogodilo na poslu, kakvi su planovi za vikend, što se dogodilo s prijateljicom koja je imala problem ili kako je vaša sestra.
4. Jedina
Ako se trudi pokazati kao da ste jedina djevojka na svijetu, to je zato što za njega i jeste jedina na svijetu. Bez obzira daje li vam komplimente bez posebnih povoda ili vas iznenadi malim sitnicama, to su očiti znakovi da vas voli i želi ugoditi.
5. Uvodi vas u društvo
Još jedan znak da je za njega ozbiljna veza u pitanju je kada vas upoznaje sa svim svojim prijateljima i trudi se da budete prihvaćeni te da se dobro osjećate. Također, upoznat će vas s roditeljima i širom obitelji.
6. Ne odlazi kad je teško
Imate li nekih ozbiljnijih problema, on će ostati uz vas i dati vam podršku. Zaljubljen muškarac neće dati petama vjetra na najmanji znak nevolje, već će učiniti sve da pomogne i da zajedno riješite problem.
7. Druženja
Ako vaš dečko vrijeme s vama provodi samo u spavaćoj sobi, a na sva događanja ide s prijateljima, odmah ga prekrižite. Dečko kojem je stalo do vas otpočetka će htjeti provoditi vrijeme s vama na raznim događanjima, a vrlo brzo će vas uključiti i u svoje društvo.
8. Dvije slatke riječi
Možda vam neće izravno reći da vas voli, ali će iskoristiti neke trenutke i druge riječi kojima će jasno dati do znanja da je tako. Dovoljno je da vam kaže kako žali što niste s njim na nekom poslovnom putu ili događanju jer bi mu bilo puno ljepše i zabavnije. U njegovom svijetu, to je poput izrečenih riječi 'volim te'.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|