:: |
Autor |
Poruka |
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Verovanto se, svakom od Vas, bar jednom, desilo... Slučajno u nekom, datom, trenutku Vas je nazvao/la imenom svoje, bivše, ljubavi... I ako, možda, više ništa ne oseća prema njemu/njoj i to se, čisto, desilo, da kažemo "izletelo"... Kako ćete odreagovati u tom trenutku? I šta mislite, zašto se to desilo? Šta li mu/joj je tog trenutka bilo u glavi...?
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
Nina_NS Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 338 Mesto: Novi Sad
|
|
e to mi se nikad nije desilo,ali mi se desilo da ja njega nazovem imenom svog bivseg decka,ali obojici je ime pocinjalo na isto slovo,mada mi bilo jako neprijatno,a njemu verovatno jos vise...
|
_________________ Ljubav nikad vise ni u sali,los je onaj sto se hvali da ce da me prevari.... |
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Njem se nikad nije desilo jer mu nijedna pre mene nista nije znacila, a ja sam njega par puta oslovila imenom kojie je isto kao njegovo samo je razlika u jednom slovu, tako da nije ni primetio
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Nije mi se to desilo. Moji su frajeri bili koliko-toliko staloženi. Ili su se bar trudili biti Niti sam ja nekoga nazvala drugačijim imenom. Kad nekom jednom čujem ime, pa makar i u preglasnome klubu a ja ću ga zapamtiti. Pa i onda ako nekad pomislim na bivšeg, a to se doista slabo događa, nije mi se dogodilo da sadašnjeg oslovim tim imenom.
A ako bi se desilo, pa što sad..Pomislio je na bivšu i dogodilo se. Ako krene da priča o njoj non-stop, to je već drugo.
|
|
|
|
|
|
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
Nije mi se desilo, al da jeste znala bi da u svakom slucaju u tom trenutku nije mislio na mene
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan* |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Nije mi se nikad to desilo, ali verujem da bi razumeo. I meni misli često odlutaju na neku levu stranu...
Srećom, postoje nadimci tipa: maco, srećo, lutko moja lepa itd...
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
desava se niko nije savrsen
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Nije se desilo... Ali i ako se desi, ... ma vjerujem mu puno, znam da je to lapsus
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
nije mi se nikad desilo.. a i da se desi,pa dobro sta, idemo dalje.. svako moze da pogresi.. a kako bi ja odreagovala zavisi koliko dugo smo u vezi.. ako bi decku posle duge veze izletelo ime bivse, to mi me povredilo, ali ne bi nikako odreagovala, bar mislim.. a ako je veza na pocetku, onda bi se samo nasmejala, i zaboravila sledeceg trenutka
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
hihihi frojd je sve i svasta imao da kaze o lapsusima
elem...meni se to nije desilo...mislim da bih stavila prst na celo i dobro se zapitala kada bih decka nazvala tudjim imenom, pogotovo imenom bivseg
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
Aleksica je napisao/la sledeće: | Nije mi se desilo, al da jeste znala bi da u svakom slucaju u tom trenutku nije mislio na mene |
slazem se..
Vjerujem da mi nebi bilo drago. Mislim da tako isto ni njemu nebi drago bilo da ja njega zovnem imenom bivsheg...
|
|
|
ns21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 14 Sep 2006 Poruke: 63 Mesto: Zemun
|
|
Nije mi se desilo a iskreno nemma pojma kako bih reagovala verovatno mi nebi bilo prijatno
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|