:: |
Autor |
Poruka |
majadim Iskusni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 16 Sep 2006 Poruke: 751 Mesto: nis
|
|
Imam problem skidala sam nesto sa neta preko mikro torrenta i stiglo je do 99.9 posto na jednom torrentu a drugom 87 posto.Tu je stalo i strelice su pocrvenele na dole.I sad sta da stavim da se skida novo nece da se skida isto pocrveni.Pre nego da se zaustavi izbacio mi je za update.Sta da radim da nastavi da se skida.Hvala Voli vas MAJCE
|
_________________ ***Dacu ti gram po gram ti samo reci am, tvoja sam od cokolade devojka, pod rukom lepim se topim u ustima, to sam JA*** |
|
|
|
|
Vaxter Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
Teshko da mozesh ishta...
Najverovatnije nemash vishe seed-ova, ili je tracker prekinuo da trackuje taj torrent.
Josh jedna moguca stvar je da imash problema da se konektujesh na tracker, pa ne mozesh da pokupish seedove i peerove.
Probaj da aktivirash DHT.
Ako ne uspe, teshko da im ima pomoci.
Velika je verovatnoca da ti je provajder upucao torrent u totalu...
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|