:: |
Autor |
Poruka |
vlado smeker Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 184
|
|
Pre nekoliko dana moj cale je povredio bubnu opnu, tacnije doktor mu je dijagnostikovao pucanje bubne opne! Mene interesuje sta se u ovakvim slucajem radi, da li ona sama zaraste ili je potrebna neka vrsta operacije; cuo sam da se cak moze hirurskikm putem ubaciti plasticna bubna opna?!
Interesuju me vasa iskustva sa ovim problemom, da li je jos neko mozda imao zlicnu ozledu, sta je uradio kako bi je resio, i da li je operativni put jedini nacin da se bucanje bubne opne resi?
Hvala unapred svima!
|
_________________ Poznavati sebe, nije samo istina... Istina je nesto mnogo bolnije, teze, jace, okutnije.... Poznavati sebe zanaci doziveti sve to... by Vlado |
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
kako mu se to desilo?
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
vlado smeker Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 184
|
|
srna2422 je napisao/la sledeće: | kako mu se to desilo? |
Pa, igrao je fudbal, i kolega iz protivnickog tima ga je udario u uho... (doktor kaze da je to izazvalo kompresovani pritisak, koji je izazvao pucanje bubne opne)!
Tata je isao na VMA-a i tamo su mu rekli da se rupa koja je u pocetku bila oko 4 mm, sada samanjila na 1-2 mm! Sto se tice terapije dali su mu da stavlja neke sterilne kapi, za koje doktor kaze da trebaju iziritirati sluzokozu bubne opne, kako bi se ona regenerisala...
Kakava je vajda od ovoga vidjecemo danas, jer ide na kontrolu!
|
_________________ Poznavati sebe, nije samo istina... Istina je nesto mnogo bolnije, teze, jace, okutnije.... Poznavati sebe zanaci doziveti sve to... by Vlado |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|