Sricho moja lipa ... Chestitam ti od srca 21.rođendan!! .. Zhelin ti puno zdravlja, sreche, ljubavi, pazhnje, novca , pameti i sexa I to sve naravno..uz pregrsht poljubaca
.. Lipo se zabavi vecheras, i zna se shta slijedi posli s momkon kad rođendan zavrshi hehehe.... Eto..josh jednom sve najbolje...i volin te puno i neopisivo mi je drago da si ode, i da san imala priliku upoznat tako dragu i lipu curu poput tebe ... Cmok, cmok
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. •
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
Čestitam ti i ja , Stefy. Od srca. I cmoku ti šaljem. I čestitka i cmoka, malo li je? Sve najbolje, sve naj, naj, naj....
Au, koliko vas ima rodjenih u septembru.
Anđela inso umjetnica
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
Gospođice Stefi, čast mi je što sam te upoznala ovdje i stičem utisak da si jako dobra osoba! Samo ostani to što jesi!
Sretan ti rođendan, draga! Želim ti da ostaneš zaljubljena, želim ti puno zdravlja, ljubavi i uspjeha, sigurna sam da to i zaslužuješ!
Srećan ti 21. rođendan, Stefy, ljubim te puno i vučem uši!
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
Danas nam je divan dan, nasoj stefy rodjendan!!!
Draga, zelim ti sve najbolje za rodjendan!!! Da ti se sve zelje ispune i da uvek zauvek takva ostanes kakva i jesi!!!
I evo od mene malo poklona
Saljem ti velikeeeee poljubce!!!
ice_baby_ice >Полицајац<
Godine: 36
Datum registracije: 08 Jul 2007 Poruke: 1796 Mesto: Svuda po malo...
E pa stefana neka ti je sa srecom ovaj rodjendan, i da ih jos dugo, dugo godina slavis
_________________ UDRI NARODNA M I L I C I J O ! ! !
slavica_m >>>luda mala<<<
Godine: 34
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 12318
Stefy, zelim ti puno srece, ljubavi i zdravlja, da ti se sve zelje ostvare i da zivis jos dugo, dugo...Srecan rodjendan i sve najbolje! Kiss
_________________ Ja ne umem da mastam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja
Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja
Bojan_kralj ~Angel azul~
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
Ovako, Stefana znam da se nismo bas najbolje slagali u poslednje vreme, ali to nije razlog da ti ja ne cestitam 21 rodjendan. I ovom prilikom zelim da ti kazem da te mnogo volim i da mi mnogo znacis (verovala ti to ili ne)....zato ti zelim da dozivis jos mnoooooooooooooooooogo rodjendana i da mi uvek budes ovako vesela i dobra. I naravno da se uskoro udas.
_________________ Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !
đavolče little sexy devil
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao
e pa zelim da ti i ja cestitam rodjendan i pozelim ti sve naj naj najbolje u ljubavi,zivotu....puno zdravlja,para,sexa i puno zelenih smajlija
i naravno sta je rodjendan bez torte
s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare...
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...
Vilenjakinja Sašina Kumica
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
Sretan ti rodjendan lipa i nek ti se sve želje ostvare
Happy birthday
dreamwalker *dragancee*
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana 1, 2sledeća
Strana 1 od 2
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma