:: |
Autor |
Poruka |
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Djevojke i žene zanima me da li spavate s grudnjakom na sebi ili ga skinete kad spavate?
Ja nikako ne volim grudnjake i oblačim ih samo kad negdje moram da idem. Po kuci ga skoro nikako i ne nosim..jednostavno mi smeta..steže me i to me nervira.
Neku vecer sam bila kod rodice i čudom se čudila..ona grudnjak ne skida ni kad spava. Ja to nikako ne bih mogla..mislim da bih umrla prije nego bih uspjela zaspati.
Ja ga moram skinuti pa tek onda leći da spavam
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
ja sam kao i ti...oblacim ga samo kad bas moram...o tome da na spavanje idem sa njim nema ni govora
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
skidam i ne pitam ne,zaista je nezgodno spavati sa tim cudom na sebi. zulja,pomera se, grebucka,steza....bezveze
|
|
|
|
|
|
samo_san Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 105
|
|
P.S. Ko bi rekao da vi zene gotovo i ne nosite grudnjak-to je neka vasa globalna zavera za muski rod??
ali sada ste provaljene
|
_________________ SVE je moguce onome koji veruje...(Marko, 20:23)
Poslednja prepravka: samo_san datum Ned Sep 02, 2007 1:21 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Skidam grudnjak prije spavanja, naravno... Sto ce mi to za vrime spavanja?
|
|
|
LepoticaNS *velika maza*
|
Datum registracije: 24 Sep 2006 Poruke: 27210 Mesto: ♥zauvek u njegovom srcu♥
|
|
skidam ga uvek pre nego sto legnem da spavam!
|
|
|
|
|
|
BaBy** Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 359
|
|
ne skidam ga,i ne smeta mi.
sa mnom je i po danu,i po noci
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Citat: | bi rekao da vi zene gotovo i ne nosite grudnjak-to je neka vasa globalna zavera za muski rod?? |
buahahaha kad ovladas/te otkopcavanjem/zakopcavanje istih onda mi se javi. kad osetis te cari sad ga vidis/sad ga ne vidis opcije-uf .
a nasa globalna zavera se i dalje razvija
|
|
|
|
|
|
Maki-Elly Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 25 Okt 2004 Poruke: 59 Mesto: London - NS
|
|
Grudnjak volim da nosim i preko dana ga gotovo uvek imam na sebi i uopste mi ne smeta - cak naprotiv neprijatno bih se osecala bez njega.
Nocu nikada nisam ni pomisljala da ga nosim, apsolutno nema potrebe da mi samo smeta i zulja me.
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Maki-Elly je napisao/la sledeće: | Grudnjak volim da nosim i preko dana ga gotovo uvek imam na sebi i uopste mi ne smeta - cak naprotiv neprijatno bih se osecala bez njega.
Nocu nikada nisam ni pomisljala da ga nosim, apsolutno nema potrebe da mi samo smeta i zulja me. |
Evo i ja nešto jednom da potpišem Baš
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Nosim ga uvek preko dana osim kad su nesnosne vrucine-tad stvarno ga ne trpi. Ranije sam spavala sa grudnjakom dok sam bila srednja skola jer me mrzelo ujutru i na to da mislim.
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Pravo da kazem jako retko i nosim gvrudnjak.. bas kad obucem tako neku majicu kada ona to zahteva
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|