:: |
Autor |
Poruka |
samo_san Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 105
|
|
Da li biste lakse podneli da vas devojka prevari sa devojkom nego sa muskarcem i zasto? Meni licno je to malo bolesno,ali nije retka pojava..
|
_________________ SVE je moguce onome koji veruje...(Marko, 20:23) |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
hm...znaci da ima sklonosti ka tome, ili se jednostavno desilo...sta znam...nije retka pojava, kao sto kazes....
a ne razumem sto je sad to toliko bitno, prevara je prevara....bilo da li je musko ili zensko...
na momku je da odluci kako ce se nositi sa tim
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Pa verovatno lakse s obzirom da mi sujeta ne bi bila povredjena, ali bih isto postupio kao i u slucaju da je to uradila sa muskarcem.
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
nisam znala da je to tek tako uobicajena pojava
ne znam zasto ali u mojoj glavi dve devojke pa i nisu neka prevara, verujem da bi decko bio ljut ali da bi ga vise pogodilo to sto on nije bio tu bar da gleda ali da, prevara je prevara
ako odlucim dragog tako da prevarim bicu dobra pa cu ga zvati da nam se pridruzi, a onda,pa da raskinemo ko ljudi
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Pitao bih je da li joj se dopalo, da li je sada zadovoljnija, spokojnija, da li je sebi proshirila na pravi nachin horizont, da li se sada oseca loshe - ili dapache divno...
Razgovarao bih. Mislim da bi to bio njen nachin pronalazhenja sebe. Imao bih razumevanja. Ne bih je "razapeo" zbog tako nechega.
A da je prevara - jeste. A da bi bilo isto - mislim da bi ostalo mali, izvestan, gorak ukus posle svega. Ali ga ne bih koristio kao "oruzhje", kada se stavovi ne podudaraju (chitaj prepirci/svadji/..), kao "dodatni argument".
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
@Alexns amin brate
Ne znam kako bih reagovao - verovatno "Ne mogu da verujem da sam u vezi sa BI devojkom " al ono, lakse bih to podneo nego da mi kaze da me je prevarila sa drugim likom... ne znam zasto
Sve ostalo bi bilo kao i da je lik u pitanju jer prevara je prevara.
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Prevara je prevara, ali fuj
Ne zelim misliti o tome, jednostavno bi taj mogao zaboravit na mene kad bi to uradio...
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
ne znam koliko je to česta pojava. ali prevara je prevara. ali ja, kao i u "običajnoj" prevari, ne bi poludio, nego jednostavno prekinuo vezu. znaći nisam ja dovoljan, idi, ševi se sa drugom/im, meni svejedno.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
je bih joj trazio broj te devojke...... onda bi varali jedno drugo sa istom osobom
da li je to prevara
ili da zovemo tu devojku da nam pravi drustvo... da se zabavljamo u troje
ma bezi breeeee....
ma, ako nisam dovoljan.... kao sto kaze konjanik.... samo bi joj rekao ....iiiisssss!!!
ne pravim razliku izmedju toga... muskarac ili zena..... isto mi je... prevara je prevara.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
malizec Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Avg 2007 Poruke: 153
|
|
Nije mi se desilo do sada, ali bih je svakako pitao kako je uopšte završila sa njom i kako je bilo, to možda bude interesantna priča ako ništa drugo. Sigurno ne verujem da će da se zaljubi u tu curu i da će me ostaviti zbog nje!
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
^ Zasto si siguran da te ne bi ostavila? Upoznao sam jednu devojku koja je bas to uradila; prevarila decka sa drugaricom i onda ga ostavila zbog nje.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|