www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Prepotentni tipovi i devojke koje se pale na njih
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 23, 2007 8:44 pm    Naslov poruke: Prepotentni tipovi i devojke koje se pale na njih Na vrh strane Na dno strane

Da li vas nerviraju muskarci koji misle da su najvece face koje su ikada hodale ovom planetom i sta mislite o devojkama koje se loze na takve "face"?

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 24, 2007 9:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mene iritiraju i prepotentni muskarci i devojke koje se zabavljaju sa njima...
mada su dobra kombinacija... veoma iritirajuca...

no... zelim im lep i ugodan zivot... ako je ikako moguce...
samo nek' su sto dalje od mene!

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 24, 2007 11:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^Tako nekako!
Prosto mi se okrene zeludac kad naletim na takvog dasu! Nosom para oblake i .. ne znam sta ocekuje. Da ga aminujem sve sto kaze, da klecim,da... Evil or Very Mad Prosto iritirajuce!
Iskreno,ja volim kad momak drzi do sebe, kada zna koliko vredi i shodno tome ima neki stav, ali pokondirene tikve mi uzasno idu na zivaC!!!

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 24, 2007 11:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nasla sam muskarca koji nije "faca", vodim miran zivot, a devojke koje jure takve momke""face hoce da budu vidjene, jer tako mislie da su i one face ...

~ Banetova Žena ~

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 24, 2007 2:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Šta vam je, narode, što ste na kraj srca Razz ?

Ja ih baš volim...odlični su za zjbavanje, a i izbegavanje Mr. Green

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 24, 2007 2:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmmmmm ovde gotovo svi kazu da ih nevole...a ovamo devojka te nece ako nisi neka faca zesca.....ja licno nisam takav a zbog toga mi mnogo toga propadne...ali ne menjam se ja nikada Mr. Green Mr. Green

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 24, 2007 2:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sto kazem, budi smeker ali sa stilom

sve preko toga je iritirajuce

a o devojkama nemam reci, prosto onda zasluzuju jedno drugo

" I know the way to fuck them all...."

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 24, 2007 3:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Ja sam smeker pravi lola, volim zene brza kola" Mr. Green
Ovde kod mene je popularno biti "Bad Boy" meni to i nije bas nesto...kad se neki tamo seljak siri po celoj ulici a devojke trce za njim ko da su videli mecku kako igra....ne volim takve tipove a jos manje volim devojke koje trce za njima...

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

Jale21
Mister Domaći.de 2007
<font color=red><b>Mister Domaći.de 2007</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 16 Okt 2005
Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 24, 2007 4:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Treba imati svoj stav i svoja misljenja. Treba znati ko si i sta si. Da se siris koliki ti je jorgan. Tih takozvanih prepotentnih likova ima dosta. Zelja za dokazivanjem ali u suprotnom smeru. Budi dostojan svojih reci i onoga sto jesi i mnogo vise ce da te postuju... A takve likove samo zaobidji. Ipak su na neki nacic zanimljivi Laughing Laughing
Kao sto je jedan vikao u centru grada: "sha je, ocesh da nosish chare os 100E, jashu od 300E pa tebra moras da znash Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy"

Yes it's gonna be cold, lonely summer
But I'll fill the emptiness
I'll send you all my dreams
Everyday in a letter
Sealed with a kiss...

-*-Diva-*-
~mali djavolak~
~mali djavolak~

Datum registracije: 10 Okt 2006
Mesto: *~najlepse na svetu~*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 24, 2007 4:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imam par drugova koji mogu da se svrstaju u tu grupu, i meni ne smetaju iako mrzim kad se ljudi foliraju..jednostavno, sa njima nikad nije dosadno, uvek se nesto ludo desava..
i ne mozete da kazete da su te devojke kretenke, jer ne mozes ti da biras "e na ovog cu da se lozim, na onog ne", to dodje samo od sebe..
ja nisam nikad jurila njih, niti mi pada na pamet da to ikad radim, ali kad mi neki takav pridje ne smeta mi..znam da ne bi mogla da izdrzim u vezi sa takvim, niti zelim takvog decka, ali za za*ebanciju mogu da prodju.. Very Happy

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 24, 2007 5:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zaebavancija sa doticnim likovima, pod uslovom da su ti tz ortaci, se nekad i moze nazvati -zanimljivom! svasta se tu cuje i vidi i posle toga prica i prepricava.
o "zabavljanjem" sa istim, vec dadoh svoj sud.
I jos da dodam, moj dasa i jeste faca Mr. Green bar za mene,zar ne?

-*-Diva-*-
~mali djavolak~
~mali djavolak~

Datum registracije: 10 Okt 2006
Mesto: *~najlepse na svetu~*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 24, 2007 5:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:LOL: je napisao/la sledeće:
zaebavancija sa doticnim likovima, pod uslovom da su ti tz ortaci, se nekad i moze nazvati -zanimljivom! svasta se tu cuje i vidi i posle toga prica i prepricava.
o "zabavljanjem" sa istim, vec dadoh svoj sud.
I jos da dodam, moj dasa i jeste faca Mr. Green bar za mene,zar ne?

ne, nisam ja mislila zaebavancija sa drugom koji je takav.. drug je drug, a pod za*ebancijom sam mislila da ispunim sebi zelju i umirim hormone.. Smile tako nekako.. nista ozbiljno naravno, de ces ozbiljno sa njima, samo bi sebe unistila..

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Prepotentni tipovi i devojke koje se pale na njih Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon