:: |
Autor |
Poruka |
BulatCar ::The Dark Knight::
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~
|
|
zene tragaju za savrsenim deckom sta se desava ako ga pronadju?
momci da li vam se nekad dogodilo da za devojku cinite sve a to nije dovoljno?
|
_________________ ~Duo de la muerte~
Poslednja prepravka: BulatCar datum Sre Avg 29, 2007 9:12 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Ja mozda nisam nasla "gospodina idealnog" ali mi je zato bitno da se kapiramo, volimo, da mi nikad nije dosadno u njegovom prisustvu, da me razumije, da me ume utesit kad mi je tesko... jednostavno mislim da niko nije idealan, svako ima neku makar malu manu, samo je pitanje u kojoj je mjeri ta mana izrazena, i ko koliko pokazuje te mane... Meni se nekoliko puta desilo da kazem: "Wow nasla sam idealnog decka... Ima prelepe oci, dobar je, zgodan, ma prava lutka" ali nastavak te price(kraj veze) je ispao, pa...moglo bi se reci skroz drugaciji... Shvatim da je pokvaren, gleda i odmjerava druge cure, vara itd... Stoga sam sada nasla mog Baneta koji je meni lijep, dobar, a mozda bi neka druga za njega rekla skroz drugacije... Nasla sam trenutacno covjeka sa kojim cu provest cio zivot... Meni je dobar.. Mozda ne savrsen, ali mi odgovara u potpunosti... Svako ima drugacije standarde i svoje misljenje o slici "decka iz snova"... Samo polazim od toga da niko nije idealan i savrsen, pa ni ja...
|
|
|
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
gospodin savrseni iluzija ili mit....niti je iluzija niti mit...ima takvih...ja sam jedan od njih
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Hahah, pa da svaki muskarac je savrsen Jeste u principu kad cinis sve onda te jos vise BiiP u zdrav mozak. Zato gazi koliko mozes i uvek ce ti biti tu....
|
|
|
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
naravno svaki muskarac svojoj mami naj naj
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Po mojim merilima savrsen muskarac mora imati neku manu ne tezim savrsenstu! bar ne onom standardnom, jer sukob misljanja uvek postoji, i hvala Bogu da je tako.
Mislim da negde kroz zivot svi mi naidjemo na svoju "polovinu" ili je nadjemo ili se prilagodimo ili je "dresiramo".. sve to tako ide i to je tako prirodno!
|
|
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
hm.... kako se odredjuje savrsenstvo muskarca? ima li metar koji to moze da izmeri? ako ima... dajte ga ovamo
ono sto je za jednu zenu savrsen muskarac za drugu nije.... i tako u krug... u beskonacno....
a svakako da mi se desilo da cinim sve sto je u mojoj moci.... i da nisam imao nikakve rezultate.... i kontra.... da ne cinim nista a da dobijem sve.....
vise sam za varijantu.... sve ti dajem, sve mi daj....
savrsenstvo nema ni kod muskaraca ni kod zena....
btw. Sta je to savrsenstvo?
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Citat: | btw. Sta je to savrsenstvo? |
Savrsenstvo nije definisano ni po jednom standardu. Svako ima neku svoju sliku, ili iluziju savrsenstva... Sve je to individualno, po mom misljenju? Mozda gresim...
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
ne postoji ni savrsen muskarac ni zena.Da bi neko bio savrsen za nekog,mora da bude ukljucena tolerancija.Npr. za fizicki izgled:wow,ima ekstra guza,noge,lice ali sise nema uopste ili ponasanje:skace na tebe,ljubi te,govori ti kako te voli,sex odlican,kupuje ti poklone,..ali voli da snima sve ljude koje prolaze i da komentarise kako ima dobro guza,noge,...ili prosto voli da te pravi ljubomornim (to se sve odnosi i za muskarce).Znam da sam smorio al ste bar citali
|
|
|
|
|
|
KInder Torta Moj Dobri Anđele...
|
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...
|
|
Gospodina savrsenog mozemo da nadjemo samo ako to zaista zelimo! Ili mozemo da ga ucinimo savrsenim, samo treba znati kako a, to uopste nije tesko! Jer ako hocemo nesto da menjamo moramo prvo to u potpunosti da prihvatimo! Verujte mi, sve je savrseno ako mi to zelimo jer smo mi sami svoji Bogovi!
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|