www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

moj drug ULT_RAS doterao do 250.
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 01, 2005 4:59 am    Naslov poruke: moj drug ULT_RAS doterao do 250. Na vrh strane Na dno strane

SRECAN TI 250. POST !!!!

U roku od malo vise od tri dana si ipak skupio 250 postova, bolji si nego ja tad kad sam ovde poceo! Da nam tako nastavis i da budes veseo kao sto jesi, jer si mi u kratko vreme pokazao da imas srce na pravom mestu i da imas veliko postovanje prema drugima!!

Ali posto bi voleo da ti ides bas mojim tragovima, bi te zamolio ili ustvari zelja mi je da od sutra ne igras samo igrice, nego stvarno malkice i da gledas na druge teme, tako da budes clan kojeg ce onda isto dosta ljudi postovati.

Hm... cestitao sam mu, izrazio sam zelju, sta preostaje? Very Happy ...

pa naravno POZDRAV BRATE!! Ziv bio! Razz

stamenid
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 06 Jun 2004
Mesto: daS ivoN

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 01, 2005 5:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Takodje i od mene pozdravi i cestitke....
i stvarno poseti neke druge ozbiljnije teme....
nece ti skoditi Wink Mr. Green

:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d:

ULT_RAS
~ Voli svog Anđelka ~
~ Voli svog Anđelka ~

Godine: 41

Datum registracije: 25 Feb 2005
Mesto: Krusevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 01, 2005 8:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e jugovicu tu si se brate malo zeznuo na 70 % pitanja u muskoj sobi sam dao odgovore i na soprtu sam dosta dao jos malo pa mi nestaju teme zanimljive za mene pa sam cak razmisljao da gvirnem i u zensku sobu pa baci prvo pogled pre nego sto mi kazes da samo igram igrice, mislim neljutim se zbog toga nego ti samo kazem
i hvala brate na cestitci, guramo dalje brate idemo jos vise i ti i ja Wink

leggy
Samuraj
Samuraj

Godine: 47

Datum registracije: 24 Nov 2004
Mesto: Tampico, Tamaulipas, Mexico

mexico.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 01, 2005 9:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E, pa bravo! Ti si ludji i od jugovica Very Happy 8)

ULT_RAS
~ Voli svog Anđelka ~
~ Voli svog Anđelka ~

Godine: 41

Datum registracije: 25 Feb 2005
Mesto: Krusevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 01, 2005 9:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala na komplimentu leggy Mr. Green

jelena_ns
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 12 Dec 2004
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 01, 2005 1:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam Smile

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 01, 2005 1:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa vec si nagurao 300,cestitam bre,bas si vredan Smile Mr. Green

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 01, 2005 1:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bravisimo i od ja....
a kad vec volis da gviras gvirni u nas klubic...vece ce te toplo docekati.... Wink Mr. Green

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 01, 2005 6:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Brate, izvini, moja greska... nego i ja nekad ne znam gde mi je glava, jer i ja svuda sunjam, pa mi se ucinih samo da si po igricama...

Video sam i upise u ostalim temama...

U glavnom mi je drago da sam naso takvog dobrog druga...

PS: leggy, ludji od mene? Ti mene smatros ludome ili sta? Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> moj drug ULT_RAS doterao do 250. Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon