:: |
Autor |
Poruka |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
Ja pocela sa plesom sa 12 godina a vi?
|
Poslednja prepravka: *miss jr* datum Pet Jan 26, 2007 2:56 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
isla sam u skolu plesa jedno 6 meseci, i jako mi je zao sto ranije nisam pocela sa tim, inace jako volim da igram, vise ove modernije plesove nego standardne...
sad razmisljam o nekoj drugoj, ( a pohadjala sam Amadeusdance klub) pa ako neko moze da preporuci neku dobru skolu u Beogradu...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
prase Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 24 Jul 2006 Poruke: 575 Mesto: Beograd

|
|
U standaru ti je dobar Beodance, a latino pa tu su Vracar, Aurora je sve bolja i tako. Ja sam pocela sa sedam godina i isla sam na ples nekih pet godina, ne mozete da verujete koliko se kajem sto sam prestala. Evo malopre sam se vratila sa Beodance open-a 2006. Mnogo je lepo gledati ih sve onako.
|
|
|
|
|
 |
zeenmc Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 31
Datum registracije: 28 Mar 2005 Poruke: 186 Mesto: Beograd

|
|
heh ajd da i ja odgovorim,nikad nisam trenirao ples.ali ga obozavam jer je to jedan od najboljih nacina da devojka sarmira decka (ja obicno poludim za devojkama koje plesu....),mada nesto obozavam sto ima veze s plesom i sto mi je zao sto nikad nisam trenirao,a to je umetnicko klizanje obozavam ga
|
|
|
|
|
 |
romeomarkovic Otrov za cure

|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055

|
|
Ja jesam jedno godinu dana, cisto da se malo oslobodim i da dobijem elegantnost. 8)
|
|
 |
seanpaul Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 16 Nov 2005 Poruke: 68

|
|
moj drug je krenuo na ples sa ciljem da nadje devojku, a pojma nema da plese, skakuce kao majmun, mi mu se smejemo, al je ipak nasao devojku.... nije sve u plesu...
|
|
|
|
|
 |
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma

|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska

|
|
kao mali još prije nego što sam krenuo u školu, ne sjećam se baš mnogo trenutaka iz plesne škole, ali je mama bila stalno samnom pa mi ona može reći kak je bilo jer se svega sjeća
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
Jesam, jako davno... Ali, nisam mogla da uskladim i školske obaveze i to, i onda sam napustila, nisam nešto dugo išla... Volim moderni ples, i razmišljam, da li da upišem ponovo, pošto, igra je nešto putem čega odbacujem negativnu energiju, a ujedno tako i "punim baterije"...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
vladaczv Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Avg 2006 Poruke: 52

|
|
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
|
|
 |
Zivojin Misic Vojvoda

|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)

|
|
Nisam, a i ne bih voleo da idem. Mozda je glupo moje razmisljanje, ali nije mi to bas za muskarce. Kada vidim te likove kako se uvijaju dok igraju i tu prirodu pokreta, ne mogu da kazem da mi se svidi. Isfeminizirano mi je sve to malo. Mozda gresim1!!
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
|
|
 |
Vlada Z Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Dec 2006 Poruke: 153

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|