:: |
Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Kah, kah...
Please let me clear my throat...
Poshtovani i nadasve cenjeni kolega Alexns,
eto i ti si se dogegao do izvesnih visina...
Ejjjj, brajko, pa to su pet cifara -->> 10000 8)
Chestitam ti druzhe.
I da se i dalje chujemo nadaleko.
P.S. Sada je 21 vek, samo da znash...
|
|
|
|
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
Evo da ja budem drugi sto ce da cestita. Bravoooooooo Alexns 10000 to mora da se zalije
|
|
|
ticmaopel S verom u Boga
|
Godine: 40
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд
|
|
|
|
|
m[1]lleNium .:|xTr3me Spammer|:.
|
Godine: 30
Datum registracije: 26 Jun 2007 Poruke: 1606 Mesto: Zagreb
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Oooo vidi ti mog komšije Alexns čestitam! Za naredni sprat ti šaljem onaj specijalni taxi
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Dušo moja jedina, mnogo brzo skakućeš za ove moje stare kosti.. ju, nemoj pogrešno da me shvatiš, kužiš ti kaj sam ja sad rekla, znam ja da ti mene kužiš
Elem, uglavnom, čestitam ti što si tako vrijedan, čestitam ti što si tako lud i zabavan, znaš već - uvijek. Nemoj se mijenjati nikako i ondak ću te voditi daleko tamo među morske pse da zajedno natačemo guzu u more
Ti znaš koliko te lolim i da ti želim sve najbolje, zato sad kad si ovako visoko, nemoj da me gledaš sa visine nego uzmi metar pa se izmeri da vidiš je li sa tobom sve u redu.
Čestitam ti na jubilarnom katu i samo tako nastavi! Pusa, znaš već, najveća! Čuvaj me kao što si i do sad, nemoj se uobraziti
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Kolega, čestitke, i da se još dugo muziciramo
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Eheeeeej, čestitam kolegi iz susednog odelenja.
|
|
|
ivanadel Najdan
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Maj 2007 Poruke: 3602 Mesto: U srcu moga Srca
|
|
Čestitam ti dragi moj druže ovaj jubilej i želim da uvek budeštaklo pozitivan lik
pun šale i osmeha!!!!!!!!!
Ljubim te!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Puno cestitke i od mene Bravo
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
@ Baraba - Kao prvo zeleo bih da se sada ovim pootem oficijalno zahvalim mome starijem i iskoosnijem kolegi na lepim recima i cestitkama, hvala kolega, slooshacemo se mi josh...A sada onako cisto meni za dooshoo S obzirom da zivim na prvo ne snalazim se ja josh na ovim vishim spratovima...mislim nije da se blashim visine ali je nekako zagooshljivo ovde
p.s. Hwala na obaveshtenjoo
@ Boki - Hwala, imash flashoo u kafanici na moj racoon
@ ticma - E dje si drooze, kako zena, imal koje dete? Aj i tebe ceka ljoota na starom dobrom mestoo
@ m[1]lleNium - Hwala i tebi
@ Sonic - Oooo komshika, pa hvala, hvala...a za taxi cemo da vidimo
@ Andjela - Doosho ova tvoja cestitkica je tako poona pozitivnih emocija da sam se ja totalno raznezio...od skakootanja, preko natakanja pa sve do poljoobaca, stvarno sam se totalno raznezio Ljoobim i ja tebe poono i lolim a shto se loodosti i menjanja tice, ne brini se, znash kako kazoo "s' kim si, takav si" Tako da, ako se ti ne boodesh menjala necoo ni ja
@ Anabell - Hvala koleginice ...Slooshacemo se mi josh
@ Coco - Hwaja komsho
@ Ivanica - Hvaja ti poono, mora da pozitivnost dolazi zbog toga jer samo O+ krvna groopa U svakom sloocajoo cestitka ( a posebno poljoobci) lepo primljeni
@ Sascha - Hwala
|
|
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
Code: | @ ticma - E dje si drooze, kako zena, imal koje dete? Laughing Aj i tebe ceka ljoota na starom dobrom mestoo Mr. Green
|
Sto njega pitas a ne mene?!
Eeeee od kad se nismo culi, prolazi vreme... ali bice i toga, a onda ce tek da bude ludilo sve najbolje ti zelim i samo tako nastavi
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|