www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Izgubljena ljubav...
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
So fucking sexy:)
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Avg 2007
Mesto: kucica na drvetu

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 14, 2007 4:50 pm    Naslov poruke: Izgubljena ljubav... Na vrh strane Na dno strane

Meni treba pomoc!
Letos, mislim sad u Julu, upoznala sam jednog decka na moru,
nismo puno pricali, ponekad u restoranu(hotelskom)
i gledali se izdaleka, medjutim nista se nije desilo,
nisam mu cak saznala ni ime!
Ali on se meni strasno svidja, jedino sto znam jeste da je iz Rusije,
ali prokletstvo, neznam ni iz kog grada!!!!!!!!!
E, pitala sam drugarice, one kazu da sam ga verovatno videla poslednji put u zivotu toga dana kada je odlazio, jer neznam nista o njemu i sl.
I da je to izgubljen slucaj.
I da me se mozda ni ne seca.
Sto je verovatno tacno, ali ipak...
Ja ne bih bila ja kad ne bi zelela da teram po svome i saznam gde je.
Sad, znam da je besmisleno, ali ako iko ima ikakvu ideju kako se moze stupiti u kontakt sa nekim koga mozda vise nikad neces videti u zivotu, neka mi da bilo kakav savet ili pomoc,
unapred hvala!

P.S. Posto sam bila u Tunisu, pokusavala sam (i tamo, a i ovde preko neta) da se dokopam bilo kakvog spiska gostiju, alibez rezultata.
Inace on ima oko 20- 20 i nesto godina.

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 14, 2007 8:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to ti je usko vezano sa temom "zalite li za propustenim prilikama"...
mislim da su veoma male sanse da nadjes bilo kakav trag...
hajde da ti malo razbijem iluziju...
da li je vredno iscrpljivati se zbog toga? sta ako samo spolja izgleda privlacno?
mozda je neki manijak, psihicki oboleo ili zaostao.... sta ako je ubica, ili silovatelj, mozda cak neki kasapin.
ti nista ne znas o njemu.... ni dobro ni lose... da si se bar upoznala sa njim i imala priliku da razgovaras.
ovako samo znas njegov lik.... da ti je bar malo dostupan pa da se bacis u akciju.
no... na tebi je da odlucis... imaj u vidu da ti se to isto moze desiti i u gradu u kom zivis Smile

jelenaShe
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 18 Okt 2005
Mesto: BanjaLuka

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 12:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne bih da budem bezobrazna al moj ti je savjet: mani se corava posla, sigurno imas u okruzenju sladjih i zanimljivijih momaka... Wink

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 12:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nazalost ne znam kako bih ti mogla pomoci, bilo bi super kada bi tako lako dolazili do info o "zanimljivim osobama"
a,kako bi bilo da kontaktiras KGB Very Happy oni sigurno znaju nesto o njemu Mr. Green
salu na stranu, stvarno mislim da su ti sanse jako jako jako male. pogotovo kada ne znas njegovo ime.
da li je i on bio turista,ili radi tamo ili je ozenjen ili je manijak ili je gej ili je..
uh,bolje nadji nesto tu u okolini..
a,da pitas one ljude iz emisije "Sve za ljubav"??

ali ipak drzim ti fige da nadjes tog ruskog princa Wink

So fucking sexy:)
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Avg 2007
Mesto: kucica na drvetu

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 10:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E, sta da radim, dizem ruke,
ali ako se ipak neko seti... ?
Ne verujem da je ista tipa manijaka, silovatelja, deluje kao kao sasvim ok decko.
Mada sta ja znam,
u svakom slucaju Wink hvala na savetima, pomoci & co.

Budete li se setili necega, ja cekam Smile

MakedonecSk
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 19 Nov 2006

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 11:20 pm    Naslov poruke: hehe Na vrh strane Na dno strane

Epa vako curo. To sto si propustila da ga upoznas je tvoja greska ali sad da ga trazis ne vredi. Moj savet ti je gledaj u buducnost nemoj da se obrces u proslost jer nemas nikave sanse da ga nadjes jer u rusiju ne zive 1000000naroda neg mnogo mnogo vise tako da sanse su ti 1 prema 1000000 zato kao sto kazu ima mnogo boljih sigurno i lkepsih momaka i u srbiji tako da nemoj da se razocaravas i prestani misliti na njega i nadji sebi srodnu dusu. POZDRAV iz SKOPLJA

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 16, 2007 8:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da nema neke nade da ga nadjes...

Glavu gore, i muvaj i zavodi momke po Srbiji Wink

~ Banetova Žena ~

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 11, 2009 10:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mozda se na kraju i udala za njega Wink

" I know the way to fuck them all...."

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 29, 2009 7:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jao, i ja sam tako ove godine.
Bio jedan zesci rus na moru, nit saznala kako se zove, nit nista.
Ugl, obecala sam sebi da ga nikad necu zaboraviti. Laughing
anyway, nik se secam kako izgleda, nit bi ga poznala da ga vidim.. Laughing

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 04, 2009 10:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da je jedini način da pita za njega u hotelu u kom su bili. Drugačije ne Neutral .

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Izgubljena ljubav... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon