:: |
Autor |
Poruka |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
Dopada mi se jedan decko koji je mladji godinu dana od mene ali problem je u tome sto ja ne znam kako i plasim se da mu pridjem.
Razlog je sto on ostavlja utisak rezervisane, hladne i nezainteresovane osobe.
Mislim da zna da mi se dopada ali ja se plasim da ne dobijem korpu ako mu pridjem.
Momci, POMAGAJTE!
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
stisni zube, pridji pa sta i kako bude
bolje da znas na cemu si, nego da se celog zivota pitas sta i kako
a kako da mu pridjes, pa s ledja...pa ga priupitas nesto sapnuvsi mu na uvo..
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
^^Bravo momche.
Strah od korpe? Nece ti glavu otkinuti. Po meni je bolje da znam odmah na chemu sam, nego da se uzalud nadam i da sanjarim i sl. i na kraju - nishta. Em se nervirash jer ti se svidja, a ti "kukavica", em ne mosh da spavash poshteno, jer te misli gone i tako u nedogled. I da, obichno su, naizgled, hladne i rezervisane osobe jako zanimljive. Dopusti im da te upoznaju, koliko ti dozvolish. Josh neshto, u danashnje vreme se ceni kada ti prva pridjesh momku. Emancipacija je uchinila svoje, tako da i mushki vishe gledaju na to da im cura pridje. Ovo pricham iz iskustva, tj. od saznanja od prijatelja, drugara, poznanika... Dakle, budi hrabra i prevali nekoliko rechi preko usana, ne shalji drugarice i sl. Sve je to kao ona igra gluvih telefona. Tako mislim.
|
|
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|

|
|
Ja cu onda da mu pridjem i da mu kazem: "Ti se meni svidjas, kakve su mi sanse?", pa sta bude neka bude!
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|

|
|
a ne, ne
ne tako direktno bas....
opusti se i pricaj s njim uopsteno, pa iz njegovih recenica , gestova, pogleda zakljuci da li jeste ili nije zainteresovan
ovako mozda moze da se zbuni pa da te ostavi bez odgovora ili u najgorem slucaju da pocne da te zeza
|
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
A iz zezanje se i deca radjaju.
Ako pochne da te zeza, onda mozhesh i ti istom merom da uzvratish, da kazhesh: A, jesam li te sada isprepadala, vish ti kako mi to zhene uza chas nekog isprepadamo i sl... Ae, ajmo na kafu negde i sl. Mozhesh iz toga da izvuches svoju korist, da kazhem tako.
|
|
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|

|
|
Ma salim se ja malo, nemam ja m*da za tako nesto. Pricala sam ja s njim, druzimo se kao, primetila sam da me posmatra...
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|

|
|
Onda ga ti nekada malo zezaj i kao: "Shta je ovo, ni na kafu da odemo?" i sl... Poguraj to time, ako nichim drugim. Na kraju si zhensko, imash izvesne zhenske adute (kecheve u rukavu).
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|

|
|
pa naravno da nemas m...kad si dama
a i konacno, poslusaj kolegu Barabu, ipak je on musko ovde
|
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|

|
|
^^Zar jesam?
Kako god, gledaj da ti pozivi/prozivanja ispadnu kao spontani. Iako nisu. A posle, posle mozhesh da mu se ispovedish, mada je bolje da neshto precutish. Inache ce se se osecati kao "namagarchenim" ili slichno, moguce.
Ajde mushki svet, chlanici treba pomoc! Nigde nikoga.
A ovamo bi svi nekoga da imaju. Pomozimo nekome od nashe sorte.
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|

|
|
a da odemo kolega, ti i ja i da smuvamo malog, za nasu drugaricu?
|
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|

|
|
Koleginice crna! Mhmmmmm... nije losha ideja. Pa kome shta dopadne, je l' to?
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|