:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Jugovicu evo tvoja dobra vila da ti ispuni zelju Bre covece kad pre nagura 1200 postova,pa sinoc si imao 800 i nesto E stvarno svaka ti cast,jesi vrednica nemam reci Cestitam,jeste da sam zakasnila ali ebi ga opet komp ne radi
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Juhuuuuuuuuu ostaces moja dobra vilaa debeeeli CMOKIC samo za tebe!!
Puno ti hvala Sanjice... sad mi je srce na mestu!
A zahvaljuci stamenog, jelene_ns i Manhattan sam dogurao preko 1200...
Sad sam srecan Sanjice... i hteo sam ti to da uradis, jer si tad i bila koja mi na "mali jubilej" cestitala a cenim sitnice!
|
|
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
Opsa....LA, alal vera majstore
Kad se setim da pre dva meseca niko nije znao za jugovica, a onda doso i malo digo muzicke zelje u vazduh da bi se kradom docepao i jubilarnih 1000 postova, moram da priznam da je ovo stvarno za POSEBNU pohvalu.
Posebno treba istaci da Jugovic nije samo da je ispostovao tada novo uvedena pravila da svakii korisnik mora imati najmanje 100 postova da bi mu se ispunjavale muzicke zelje, jugovic je krenuo da skupi te postove i ispostuje nova pravila, ali on se nije zadrzao na tih 100 vec je veselo nastavio da se druzi sa nama i za VEOMA KRATKO vreme postao clan za primer i pohvalu.
A sad dosta vise pohvala, nemoj da se uobrazis nego ostani kakav si do sad bio i kakvog smo te upoznali i nastavi dalje tako.
Ajd ajd nema polako nego idemo dalje
(ovo cisto da se ne uobrazis hehe )
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
auuuuu kad pre.....jugovicu da mi nisi ti maznuo neku turbo metlicu iz kluba???......vrcaj vamo......
|
|
|
jasy Odomaćeni član
|
Datum registracije: 06 Feb 2005 Poruke: 1795 Mesto: Daleko Bogu iza ledja
|
|
E Jugovicu izvini nisam ni obraco paznju na te postove tek sad sam video
pa covece kako ti to uspelo sinoc si imao oko 900 a sad imas preko 1200
svaka cast majstore samo napred :cheers: :wav:
|
_________________ ljubav, dobra kola i ženske?????????? |
|
|
|
|
Gaso Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 09 Sep 2003 Poruke: 505 Mesto: Kraljevo
|
|
sve pohvale i od mene :thumbright:
|
|_..._....._____===|=_|__|...,]|
"(@)'(@)****|(@)*(@)***(@) |
|
|
|
|
|
|
|
Car Dusan-Silni je napisao/la sledeće: | Kad se setim da pre dva meseca niko nije znao za jugovica, a onda doso i malo digo muzicke zelje u vazduh da bi se kradom docepao i jubilarnih 1000 postova, moram da priznam da je ovo stvarno za POSEBNU pohvalu. |
...
Malo manje su nego 2 meseca da budem tacni! Bas me zanima koliko se inace treba da se stigne do 1000 postova
Citat: | Posebno treba istaci da Jugovic nije samo da je ispostovao tada novo uvedena pravila da svakii korisnik mora imati najmanje 100 postova da bi mu se ispunjavale muzicke zelje, jugovic je krenuo da skupi te postove i ispostuje nova pravila, ali on se nije zadrzao na tih 100 vec je veselo nastavio da se druzi sa nama i za VEOMA KRATKO vreme postao clan za primer i pohvalu. |
Hvala hvala... ali to sve zahvaljuci vas i zanimljive teme, inace nebi me ovoliko vuklo na ovaj sajt i nekim meni jako dragim clanovima.
Citat: | A sad dosta vise pohvala, nemoj da se uobrazis nego ostani kakav si do sad bio i kakvog smo te upoznali i nastavi dalje tako.
Ajd ajd nema polako nego idemo dalje
(ovo cisto da se ne uobrazis hehe ) |
Nista ne brini Chef... ja se ne menjam, i necu se uobraziti... ali sefe, pazi se... ne treba mi puno postova pa sam te preso!
Puno ti Hvala na tako lepim recima... znam da mi trud nije uzalud.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yasmin je napisao/la sledeće: | auuuuu kad pre.....jugovicu da mi nisi ti maznuo neku turbo metlicu iz kluba???......vrcaj vamo...... |
Jugovic strikes back oh yeaaaaaaaaaah! Covek sam koji voli iznenadjenje i koji zeli druge da iznenadi... i Yasi nije mi potrebna tvoja metlica nego carobna snaga stamenog i jelene_ns, kojima sam mnogo zahvalan!! Idemo dalje na 2000!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gaso je napisao/la sledeće: | sve pohvale i od mene :thumbright: |
Hvala!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jasy je napisao/la sledeće: | E Jugovicu izvini nisam ni obraco paznju na te postove tek sad sam video
pa covece kako ti to uspelo sinoc si imao oko 900 a sad imas preko 1200
svaka cast majstore samo napred :cheers: :wav: |
Magija jasy, cista magija! Drugima je mozda i neki virus, nemam pojma, ali skoro celu noc sam igrao sa stamenog i jelenom_ns, pa i sam se cudim gde skupi toliko postova, ali to je primer mislim za svakog da je stvarno lako postaviti 11 upisa na neki tema.
Hvala ti druze!! Sad cekam tebe da dodjes do 1000.! Vodim te onda na cevape!
|
|
|
|
|
|
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
jugovic cestitam ti i zelim ti da ti djevojke daju 1000 poljubaca svagdje gdje treba zivio ti meni lave
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tooooooo sekula, to se ceni druze!! Dabogda se ta zelja ispunila... ne znate koliko sam srecan u ovom trenu!! Hmmm... mogu bi zaplakati od srece... a sad curice da slusate na sekulu i cekam vas Poljupce... sad mi je ipak veci jubilej!
|
|
|
|
|
|
|
|
www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Jugovic presao i prvi sprat :) |
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6 sledeća |
Strana 1 od 6 |
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|