www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jugovic presao i prvi sprat :)
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 28, 2005 11:15 am    Naslov poruke: Jugovic presao i prvi sprat :) Na vrh strane Na dno strane

Jugovicu evo tvoja dobra vila da ti ispuni zelju Wink Bre covece kad pre nagura 1200 postova,pa sinoc si imao 800 i nesto Shocked Very Happy E stvarno svaka ti cast,jesi vrednica nemam reci Smile Cestitam,jeste da sam zakasnila ali ebi ga opet komp ne radi Smile

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 28, 2005 11:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Juhuuuuuuuuu ostaces moja dobra vilaa debeeeli CMOKIC samo za tebe!! Mr. Green

Puno ti hvala Sanjice... sad mi je srce na mestu! Very Happy

A zahvaljuci stamenog, jelene_ns i Manhattan sam dogurao preko 1200...

Sad sam srecan Sanjice... i hteo sam ti to da uradis, jer si tad i bila koja mi na "mali jubilej" cestitala a cenim sitnice! Wink

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 56

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 28, 2005 11:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Opsa....LA, alal vera majstore Smile

Kad se setim da pre dva meseca niko nije znao za jugovica, a onda doso i malo digo muzicke zelje u vazduh da bi se kradom docepao i jubilarnih 1000 postova, moram da priznam da je ovo stvarno za POSEBNU pohvalu.

Posebno treba istaci da Jugovic nije samo da je ispostovao tada novo uvedena pravila da svakii korisnik mora imati najmanje 100 postova da bi mu se ispunjavale muzicke zelje, jugovic je krenuo da skupi te postove i ispostuje nova pravila, ali on se nije zadrzao na tih 100 vec je veselo nastavio da se druzi sa nama i za VEOMA KRATKO vreme postao clan za primer i pohvalu.

A sad dosta vise pohvala, nemoj da se uobrazis nego ostani kakav si do sad bio i kakvog smo te upoznali i nastavi dalje tako.
Ajd ajd nema polako nego idemo dalje Razz
(ovo cisto da se ne uobrazis hehe Razz )

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 28, 2005 11:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shocked Shocked Shocked auuuuu kad pre.....jugovicu da mi nisi ti maznuo neku turbo metlicu iz kluba???......vrcaj vamo...... Razz

jasy
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 06 Feb 2005
Mesto: Daleko Bogu iza ledja

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 28, 2005 11:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E Jugovicu izvini nisam ni obraco paznju na te postove tek sad sam video
pa covece kako ti to uspelo sinoc si imao oko 900 a sad imas preko 1200
svaka cast majstore samo napred :cheers: bravo :wav:

Gaso
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 09 Sep 2003
Mesto: Kraljevo

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 28, 2005 11:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve pohvale i od mene Smile :thumbright:

"(@)'(@)****|(@)*(@)***(@)

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 28, 2005 11:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Car Dusan-Silni je napisao/la sledeće:
Kad se setim da pre dva meseca niko nije znao za jugovica, a onda doso i malo digo muzicke zelje u vazduh da bi se kradom docepao i jubilarnih 1000 postova, moram da priznam da je ovo stvarno za POSEBNU pohvalu.

...

Malo manje su nego 2 meseca da budem tacni! Wink Bas me zanima koliko se inace treba da se stigne do 1000 postova Question

Citat:
Posebno treba istaci da Jugovic nije samo da je ispostovao tada novo uvedena pravila da svakii korisnik mora imati najmanje 100 postova da bi mu se ispunjavale muzicke zelje, jugovic je krenuo da skupi te postove i ispostuje nova pravila, ali on se nije zadrzao na tih 100 vec je veselo nastavio da se druzi sa nama i za VEOMA KRATKO vreme postao clan za primer i pohvalu.

Hvala hvala... ali to sve zahvaljuci vas i zanimljive teme, inace nebi me ovoliko vuklo na ovaj sajt i nekim meni jako dragim clanovima.

Citat:
A sad dosta vise pohvala, nemoj da se uobrazis nego ostani kakav si do sad bio i kakvog smo te upoznali i nastavi dalje tako.
Ajd ajd nema polako nego idemo dalje Razz
(ovo cisto da se ne uobrazis hehe Razz )

Nista ne brini Chef... ja se ne menjam, i necu se uobraziti... ali sefe, pazi se... ne treba mi puno postova pa sam te preso! Smile

Puno ti Hvala na tako lepim recima... znam da mi trud nije uzalud.

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 28, 2005 11:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Yasmin je napisao/la sledeće:
Shocked Shocked Shocked auuuuu kad pre.....jugovicu da mi nisi ti maznuo neku turbo metlicu iz kluba???......vrcaj vamo...... Razz

Jugovic strikes back oh yeaaaaaaaaaah! Very Happy Covek sam koji voli iznenadjenje i koji zeli druge da iznenadi... i Yasi nije mi potrebna tvoja metlica nego carobna snaga stamenog i jelene_ns, kojima sam mnogo zahvalan!! Idemo dalje na 2000!!

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 28, 2005 11:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Gaso je napisao/la sledeće:
sve pohvale i od mene Smile :thumbright:

Hvala! Very Happy

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 28, 2005 11:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jasy je napisao/la sledeće:
E Jugovicu izvini nisam ni obraco paznju na te postove tek sad sam video
pa covece kako ti to uspelo sinoc si imao oko 900 a sad imas preko 1200
svaka cast majstore samo napred :cheers: bravo :wav:

Magija jasy, cista magija! Smile Drugima je mozda i neki virus, nemam pojma, ali skoro celu noc sam igrao sa stamenog i jelenom_ns, pa i sam se cudim gde skupi toliko postova, ali to je primer mislim za svakog da je stvarno lako postaviti 11 upisa na neki tema.

Hvala ti druze!! Sad cekam tebe da dodjes do 1000.! Vodim te onda na cevape! Wink

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 28 Apr 2004
Mesto: adelaide australija/subotica srbija

australia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 28, 2005 11:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jugovic cestitam ti i zelim ti da ti djevojke daju 1000 poljubaca svagdje gdje treba zivio ti meni lave

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 28, 2005 11:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tooooooo sekula, to se ceni druze!! Dabogda se ta zelja ispunila... ne znate koliko sam srecan u ovom trenu!! Hmmm... mogu bi zaplakati od srece... a sad curice da slusate na sekulu i cekam vas Poljupce... sad mi je ipak veci jubilej! Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Jugovic presao i prvi sprat :) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 1 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon