:: |
Autor |
Poruka |
Fionda Rizzo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 23 Jul 2007 Poruke: 112
|
|
Prebacivala slike sa digitalnog, sve se prebacilo i kad sam otvorila folder da ih pogledam, samo je jedna slika bila a imala sam ih oko 20ak. Jos da stvar bude gora, izbrisala sam ih iz digitalnog. Postoji li nacin da ih vratim?
|
|
|
Vaxter Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
Postoji shansa, ako su slike na aparatu bile na memorijskoj.
Ako su bile na samom aparatu, to ce onda ici malo teze...
Za prvi sluchaj pomaze chitach kartica i neki program za vracanje podataka, pr. GetDataBack.
Za drugi mozesh da probash na isti nachin, ali je pitanje da li ce uspeti...
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
Fionda Rizzo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 23 Jul 2007 Poruke: 112
|
|
Probacu tako! Javicu sta sam uradila! Hvala u svakom slucaju!
|
|
|
Zaratustra Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Jul 2007 Poruke: 69 Mesto: Sheher Sarajevo
|
|
Imas dobar program bas za recovery image-a , slika ono, ja sam uspio vratiti 90% slika, pa i videa, nisam siguran za tacan naziv, malo guglaj, tipa recovery images, photos itd, mozes probati i sa
easyrecovery professional on ima podrsku za to i jedan je od najboljih je za taj rad recovery! Ako ne uspijes naci, javi se na private, pa cu ti dati taj software!
|
_________________ Potpis |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|