:: |
Autor |
Poruka |
imad Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Jul 2007 Poruke: 60 Mesto: Nis
|
|
Sta mislite da li na more otici sa drustvom ili da deckom/devojkom?
Sa kim mislite da je lepsi provod,zasto? I sa kim biste pre otisli?
PRICAJTE MI MALO O TOME
Sta VI mislite?
|
_________________ •"Nezrela ljubav kaže: Volim te jer te trebam. Zrela ljubav kaže: Trebam te jer te volim." |
|
|
|
|
xaver Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 20 Maj 2007 Poruke: 11
|
|
sa drustvom.
U principu ne vidim zasto ne bi bilo "devojka + drustvo"...obicno tako i bude.
|
|
|
|
|
|
ice_baby_ice >Полицајац<
|
Godine: 35
Datum registracije: 08 Jul 2007 Poruke: 1796 Mesto: Svuda po malo...
|
|
pa naravno drustvo
|
_________________ UDRI NARODNA M I L I C I J O ! ! !
|
|
|
|
|
imad Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Jul 2007 Poruke: 60 Mesto: Nis
|
|
ali kada bi morali da odaberete jedno od ta dva? i sa kim biste se lepse proveli?
|
_________________ •"Nezrela ljubav kaže: Volim te jer te trebam. Zrela ljubav kaže: Trebam te jer te volim." |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
verovatno sa deckom mada sve zavisi kakav provod ocekujem. mozda ipak sa njim mogu da imam malo bolji (citaj romanticniji) provod...
ah,kad si zaljubljen naravno da biras pusto ostrvo za dragog i sebe.
inace, u svakoj drugoj opciji d.r.u.s.t.v.o
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
tacno, ako si mlad, i vise za zezanje onda drustvo
ako se vec zasitis toga, i vec imas neku vezu, onda nista milije od voljene osobe
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
losmi200 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 14 Jan 2004 Poruke: 709
|
|
Mislim sve zavisi....
Najvise zavisi od mesta na koje se ide...mislim sulodo je ici s devojkom znaci samo devojka i ti na more u Bugarsku jer je to mesto provoda.
Sada da ti i ona sami izlazite i te sheme malo je bezveze...
Dakle za Bugarsku npr. mislim da je sasvim ok devojka i drustvo ili ako vec ne moze tako nda drustvo.
Ali ako je u pitanju neko mirnije mesto ono more, plazica, palmice i te sheme...onda devojka apsolutno i to samo devojka...
Ili eventulano dva para.
poz
losmi200
|
|
|
|
|
|
slavica_m >>>luda mala<<<
|
Godine: 33
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 12318
|
|
Ma ja sam uvek za to da se ide sa drustvom. Jedino ako je to bas neka ogromna ljubav pa ne mogu da se odvoje tih desetak dana,mada mi je to skroz bezveze. Uvek je bolji provod sa drustvom
|
_________________ Ja ne umem da mastam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja
Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja |
|
|
|
|
la_bonita Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Avg 2007 Poruke: 8
|
|
Pa ja sam isla na odmor i sa drustvom i samo sa deckom i kombinacija ta dva i svaki odmor je bio lep na svoj nacin
|
_________________ 665 skoro zla |
|
|
|
|
malizec Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Avg 2007 Poruke: 153
|
|
S obzirom da sam uglavnom sa društvom išao na more, kontam da bi mi sa devojkom ovaj put bilo bolje. Ostalo bi mi to lepo sećanju, bliskost, more, samo nas dvoje, bez drugih briga obaveza itd... sa društvom je zezanje pa zezanje
|
|
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Sa devojkom. Nikad ne bih mogao da budem sa devojkom koja osim fizičkog izgleda nema nikakve druge adute. A kad ih ima, kao što su imale moje bivše devojke, onda mi kraj takve osobe uvek brzo prodje dan, 24 časa mi je malo da ćaskam sa njom.
Zbog devojke nikad ne bih pokvario svoj odnos sa drugom, ali ako moram da biram izmedju ove dve solucije, onda...
Sa devojkom bih pre išao na more. Vazda.
|
|
|
|
|
|
carmen90 Upućeni član
|
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
Pa meni je ovo letovanje bilo savrseno....samnom su bili i decko i drustvo....extra ) to je najbolje
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|