www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

moj raptorčić na trecem je spratiću
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
*zečica*
-fatalna zavodnica-
-fatalna zavodnica-

Godine: 40

Datum registracije: 28 Mar 2007
Mesto: tamo gdje ljubav počinje

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 02, 2007 8:34 pm    Naslov poruke: moj raptorčić na trecem je spratiću Na vrh strane Na dno strane

ljubavi moja najljepše cestitke primi od mene..znaj da te volim beskrajno i da voljet cu te vjecno.... samo za nas mirisu dunje zute

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 02, 2007 8:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Opa bato. Very Happy
Vidju njega!
Lagano, sportski, dogega se do 3000 i kusur.
Chestitam ime.
Baraba

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

piastowskiharnas
* Veseli razbojnik *
* Veseli razbojnik *

Godine: 54

Datum registracije: 19 Sep 2005
Mesto: Piastów/Zakopane

poland.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 02, 2007 8:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

lele..Cestitam i ja ,zelim puno ljubavi u zivotu Wink

đavolče
little sexy devil
little sexy devil

Godine: 35

Datum registracije: 11 Maj 2006
Mesto: pakao

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 02, 2007 10:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitke i od mene

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 02, 2007 10:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E raptore red je i ja da ti cestitam pa jos da se svadjamo i u buduce. Bravo Very Happy

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

vive
*plavušica*
*plavušica*

Godine: 34

Datum registracije: 15 Maj 2005
Mesto: ''....Med javom i med snom...''

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 03, 2007 3:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta da kazem..reci su suvisne....zasluzio si i vise i samo polako,ne zuri nigde,glavu gore i pici napred!
Veliki cmokic od mene!!!!!!!!!

Jer kad ljubav zameni krv u žilama,onda ni svi olujni vetrovi,ni sve nedaće ovog života ne mogu uništiti koren duboko zasađen u našim dušama...
*V*I**V*E*

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 51

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 03, 2007 8:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Puno cestitke i od mene, samo tako Wink

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 03, 2007 10:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kako može čovjek sa 350 kg tako da se miće, ima tu neka luda tajna. bilo kako bilo, čestitam, nemoj da izumreš ko svi ostali dinosauri

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 03, 2007 11:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Posebna čestitka za autora posebnih postova Very Happy

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 03, 2007 12:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa kada si ti meni pomogao da dodjem na ove visine, morala sam i ja tebi pomoci da doguras do treceg spratica postovima na tracu Mr. Green Salu na stranu, cestitke za ovaj broj postova i zelim ti jos mnogo lepih trenutaka na domacem Very Happy

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 03, 2007 3:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam ti od sveg srca

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 03, 2007 4:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pridružujem se čestitkama Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> moj raptorčić na trecem je spratiću Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon