:: |
Autor |
Poruka |
--ARAGORN-- obelezen
|
Godine: 41
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 4319
|
|
evo ja cu ovde otvorit ovu cestitku ...i ako maze nema red je da se cestita
Sreco sve ti najbolje zelim od srca ......zivila ti nama jos puno, puno zdravlja , ljubavi , para ...ma svega ....ostani ti nama uvijek takva ...vesela ....simpaticna i radisna ......znas da ces uvijek nesto posebeno biti za mene
LU bejb cmoook
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
šta reći o našoj mazi. takve djevojke se redko rađaju. Pingvinko moj, želim ti sve najbolje, puno ljubavi, sreće i zdravlja. Želim ti ljep život i da mi uvjek budeš to što si dosad bila.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
sretan rodjendan
zelim ti swe najljepse... 8)
|
|
|
.::CipiRipi::. divlja macka
|
Godine: 45
Datum registracije: 26 Maj 2007 Poruke: 1567 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje....
|
|
Mazuljce moje milo sve najbolje za tvoj rodjendan,puno radosti,srece,ljubavi i zdravlja zelim ti od srca i ostani mi uvek tako kakva jesi jer si najbolja!!!
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Vidi, setio se vec neko.
Mazo bweeeeee,
da te sreca prati, da shto manje zhelish i shto vishe stvarash, da budesh zvezda dana - ako ne i godine. I tako...
Hmmm, sa poklonima cu ovog puta da budem shkrtica. Bio sam na odmoru.
Dakle,
danas nam je srecan dan, srecan dan, maza ima rodjendan, rodjendan...
uz pesmu
Srecan ti rodjendan
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Srećan rođendan mazo, sve najbolje ti želim
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
Srecice zelim ti da ti se ostvari onoliko zelja koliko ti je potrebno da ceo zivot budes srecna!
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Sreco moja! Da ti se sve zelje ostvare, da nam dozivis 105 godina i da nam stanes takva kakva si! Nasmejana, luda, najbolja! Lepo je poznavati nekoga kao ti! Sreco moja uzivaj danas! Danas je samo tvoj dan! Ljubim te da pukne cak do svedske i nazad!
|
|
|
|
|
uncle binho Odomaćeni član
|
Datum registracije: 14 Jun 2007 Poruke: 1975
|
|
sretan rodjendan !!!! puno srece i rahatluka jos 100 punih i pokoja
|
_________________ SAMO SU SELA,
CRVENO BELA!!!!! |
|
|
|
|
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
Srecan rodjendan,sve najlepse i da ti se sve zelje ostvare...
|
|
|
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
Srecan rodjendan, cestitamo ti moja braca crnci i ja. Neka ti se sve zelje ostvare i ... Evo jedan poklon za tebe
|
|
|
piastowskiharnas * Veseli razbojnik *
|
Godine: 54
Datum registracije: 19 Sep 2005 Poruke: 17704 Mesto: Piastów/Zakopane
|
|
Srecan rodjendan i puno srece u zivotu ti zelim draga frendice.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|