www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

danas nasoj mazi rodendan
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
--ARAGORN--
obelezen
obelezen

Godine: 41

Datum registracije: 15 Jan 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 30, 2007 12:02 pm    Naslov poruke: danas nasoj mazi rodendan Na vrh strane Na dno strane

evo ja cu ovde otvorit ovu cestitku ...i ako maze nema red je da se cestita Wink

Sreco sve ti najbolje zelim od srca ......zivila ti nama jos puno, puno zdravlja , ljubavi , para ...ma svega ....ostani ti nama uvijek takva ...vesela ....simpaticna i radisna ......znas da ces uvijek nesto posebeno biti za mene
LU bejb cmoook Wink

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 30, 2007 12:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

šta reći o našoj mazi. takve djevojke se redko rađaju. Pingvinko moj, želim ti sve najbolje, puno ljubavi, sreće i zdravlja. Želim ti ljep život i da mi uvjek budeš to što si dosad bila.

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 30, 2007 12:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sretan rodjendan Wink

zelim ti swe najljepse... 8)

~ Banetova Žena ~

.::CipiRipi::.
divlja macka
divlja macka

Godine: 45

Datum registracije: 26 Maj 2007
Mesto: Tamo gde ljubav pocinje....

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 30, 2007 12:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mazuljce moje milo sve najbolje za tvoj rodjendan,puno radosti,srece,ljubavi i zdravlja zelim ti od srca Very Happy Mr. Green i ostani mi uvek tako kakva jesi jer si najbolja!!!

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 30, 2007 12:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vidi, setio se vec neko. Razz Very Happy
Mazo bweeeeee,
da te sreca prati, da shto manje zhelish i shto vishe stvarash, da budesh zvezda dana - ako ne i godine. I tako... Laughing
Hmmm, sa poklonima cu ovog puta da budem shkrtica. Mr. Green Bio sam na odmoru. Neutral
Dakle,
danas nam je srecan dan, srecan dan, maza ima rodjendan, rodjendan...
uz pesmu
Srecan ti rodjendan

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 30, 2007 1:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srećan rođendan mazo, sve najbolje ti želim Smile

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 30, 2007 1:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecice zelim ti da ti se ostvari onoliko zelja koliko ti je potrebno da ceo zivot budes srecna!

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 30, 2007 4:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sreco moja! Da ti se sve zelje ostvare, da nam dozivis 105 godina i da nam stanes takva kakva si! Nasmejana, luda, najbolja! Lepo je poznavati nekoga kao ti! Sreco moja uzivaj danas! Danas je samo tvoj dan! Ljubim te da pukne cak do svedske i nazad!

uncle binho
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 14 Jun 2007

brazil.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 30, 2007 4:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sretan rodjendan !!!! puno srece i rahatluka jos 100 punih i pokoja

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 42

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 30, 2007 6:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan rodjendan,sve najlepse i da ti se sve zelje ostvare... Razz

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 30, 2007 6:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan rodjendan, cestitamo ti moja braca crnci i ja. Neka ti se sve zelje ostvare i ... Evo jedan poklon za tebe Laughing

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

piastowskiharnas
* Veseli razbojnik *
* Veseli razbojnik *

Godine: 54

Datum registracije: 19 Sep 2005
Mesto: Piastów/Zakopane

poland.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 30, 2007 6:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan rodjendan i puno srece u zivotu ti zelim draga frendice.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> danas nasoj mazi rodendan Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon