:: |
Autor |
Poruka |
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
UZBUDLJIVA DRAMA
Oskarovci Met Dejmon,Andjelina Dzoli i Robert de Niro-inace reziser ove epske drame o radjanju CIA-e-predvode fenomenalnu glumacku ekipu u kojoj su izmedju ostalih jos i Alek Boldvin,Vilijem Hart,Timoti Haton...
Edvard Vilson (Met Dejmon) je jedan od najboljih studenata na Jejlu,poznat po tome sto drzi do casti i diskrecije. Kao takav,idealan je kandidat za clanstvo u tajnom bratstvu ,Lobanja i kosti, u kojem se pripremaju buduci svetski lideri. Tokom visegodisnjeg rada u najmocnijoj obavestajnoj agenciji na svetu CIA,u cijem je osnivanju ucestvovao,Vilson postaje jedan od operativnih veterana agencije. Pod uticajem paranoje izazvane hladnim ratom,njegovo nepoverenje prema svetu koji ga okruzuje biva sve izrazenije. Ni ogromna zabrinutost supruge Margaret (Andjelina Dzoli) i sina Edvarda (Edi Redmejn) nece skrenuti Vislona sa puta koji ce ga navesti da zarad posla zrtvuje sve...
U zelji da snimi film koji nece biti tek jedna od mnogobrojnih spijunsko-avanturistickih fikcija,vec sto realnija slika o tome na koji nacin ljudi iz senke kontrolisu svet-placajuci za to ogromnu cenu kao sto je zrtvovanje licnog zivota-Robert de Niro nista nije prepustio slucaju. Posredstvom prijatelja pronasao je Milta Bidena,penzionisanog veterana CIA,koji je postao glavni tehnicki savetnik tokom snimanja filma. Bivsi agent,koji je osamdesetih godina vodio operacije CIA-e u Avganistanu,poveo je DeNira na putovanje sirom Evrope i Azije da bi ga upoznao sa dugo skrivanim tajnama.Rezultat je scenariokoji je bio precizan u gotovo svakom detalju. Ovaj film otkriva neke politicke tajne iz proslosti i pomoci ce ti da bolje razumes ono sto nam se sada desava...
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
Kad sam procitala ovaj sinopsis u novinama bila sam odmah odlucna da sto pre pogledam ovaj film ocekujuci nesto fascinantno....Sinoc sam bila u bioskopu.....Da li je ova tema za mnee preozbiljna ili nezanimljiva,tek vrlo malo toga sam razumela i za 2 h i 35 min kolko traje film samo se unervozila i smorila.....Ima stvarno brutalnih scena koje nisam zelela da gledam....Mozda sam ja samo preosetljiva....Pogledajte i vi film pa mi javite sta mislite
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|