:: |
Autor |
Poruka |
tebra_ Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 30 Apr 2007 Poruke: 3
|
|
e ja sam mislio malo druga da izreklamiram on je izdao 4 pjesme pa sam to ponudio poslao na email pozzzzz
|
Poslednja prepravka: tebra_ datum Čet Avg 02, 2007 1:50 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Pravila su sledeća:
1. Svako ko nudi nešto, otvoriće svoju temu, primer "sanjica_021 nudi" i u toj jednoj temi ćete pisati sve šta nudite. (ne moraš otvarati novu, jer sam ti preimenovala ovu, tako da svoj spisak možeš da pišeš ovde.)
2. Sve duple teme će biti brisane od strane moderatora, što znači ukoliko imate jednu svoju temu otvorenu i otvorite novu, biće izbrisana. Hvala.
3. Svako ko nudi pesme, neka ostavi svoj e-mail u prvoj poruci, da ljudi mogu da Vas kontaktiraju.
Ukoliko želiš da tvoje pesme budu postavljene na sajtu, pošalji ih na webmaster@domaci.de
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
To je administratorov e-mail, sigurna sam da će pogledati kad bude imao vremena, ne brini
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
ticmaopel S verom u Boga
|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд
|
|
A sto neispises listu sta sve nudis da bi clanovi mogli da vide sta imas od muzike a ne da nagadjaju
|
_________________ Pravila Fontane Zelja
|
|
|
|
|
|
|
|
e ja sam mislio malo druga da izreklamiram on je izdao 4 pjesme pa sam to ponudio poslao na email pozzzzz
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|