:: |
Autor |
Poruka |
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Evo ti ga na. Kako dođe lako na 1. sprat. Čestitam ti, i sad ajmo dalje, pa da nastavljamo sa otvaranjem čestitki za tebe. Budi nam i dalje tako dobra, vrijedna, ostani to što jesi. Sve naj naj.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
.::CipiRipi::. divlja macka
|
Datum registracije: 26 Maj 2007 Poruke: 1567 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje....
|
|
A pa zar vec vreme ....ja nisam ni primetila...khm hvala konjce za otvorenje cestitke i jedan veliki cmok,cu da guram dalje a uz vas je to i lako!!!
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Puno cestitke i od mene, samo tako
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
|
|
|
Hvala Sale na cestitki i pozzz za Bec!!!
|
|
|
komina Upozorenja: 4 od 3
|
Godine: 115
Datum registracije: 04 Maj 2007 Poruke: 2560 Mesto: Tamo gdje je nebo, tamo gdje su zvijezede, tamo gdje je Sunce bez oblaka..............
|
|
čestitam cipiripi samo napred.........
|
_________________ registrujte se...vas ništa ne košta, a meni će dobro doći...hvala |
|
|
|
|
|
|
|
Hvala i tebi komina i pazi da ne prestignem hehehe
|
|
|
komina Upozorenja: 4 od 3
|
Godine: 115
Datum registracije: 04 Maj 2007 Poruke: 2560 Mesto: Tamo gdje je nebo, tamo gdje su zvijezede, tamo gdje je Sunce bez oblaka..............
|
|
ma samo ti ako bog da i hoces nemam ja previse vremena da budem na natu nago upadnem s vremena na vrijeme........pozzzzzzzzzz
|
_________________ registrujte se...vas ništa ne košta, a meni će dobro doći...hvala |
|
|
|
|
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
Draga moja.. Cestitam ti na predjenom spraticu!
Divno mi je druziti se sa tobom na ovom sajtu. Uljepshavash nam svima vrijeme na domachem svojim prisustvom. Hvala ti!
Puno cmokiiiicaaaaa!!
I eFo majo pokjona...
Pistolj je za Dejana.. A onaj muski pokloncic cu posudit od tebe kad ti bude dosadio
|
|
|
uncle binho Odomaćeni član
|
Datum registracije: 14 Jun 2007 Poruke: 1975
|
|
cestitke bravo samo nprijed!!!!
|
_________________ SAMO SU SELA,
CRVENO BELA!!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
U mazauljce moje puno puno ti hvala srce si,a Dejan te ljubi i zahvaljuje za pitol...
A onaj slatkis do pistolja....joj pascu u nesvest...ali draga ti meni samo kazi kad ti je potreban odma ga stavljam na voz ka tebi!!!Osatni uvek uz mene,velika cmoka...
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
čestitke i od mene za pređeni prvi spratić, i da ih bude još puuunooo
idemo dalje
evo i poklončića
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
--ARAGORN-- obelezen
|
Godine: 41
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 4319
|
|
ovo se nemoze zaobici ...evo cipripi cestitke i od mene budi ti nama ista i jos 20 godina se druzila sa nama
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|