:: |
Autor |
Poruka |
elipse Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 27 Jan 2007 Poruke: 10
|
|
trba mi pesma enes begovic-s tobom se vise nemoze
|
_________________ GET RICH OR DIE TRYING |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
prvo kad je hitno onda si barem mogla pročitati ptravilnik u kojem pored svega pise i da ostavis mail na koji ti se moze pjesma poslati
dakle ostavi mail da ti posaljemo pjesmu
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
|
|
|
cara@neobee.net hvalla ti puno!!!!1
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
|
|
pjesma poslata..uizivaj
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
|
|
|
hvala puno ali ja sam musko toje nadimak tako elipse cuo sam negde pa mi sa svidelo
trebali tebi nesto?i kako da stavim sliku umesto tog cike ili staje vec
[Edit by ~SonicLady~: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
|
|
elipse je napisao/la sledeće: | trebali tebi nesto?i kako da stavim sliku umesto tog cike ili staje vec |
hvala lijepa trenutno ne treba..a sliku mjenjas tako sto na vrhu sajta gore imas profil pored crveno ispisanih Pravilnik FAQ i tu mjenjas profil i ubacuješ sliku koju želiš
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|