:: |
Autor |
Poruka |
marijailuka Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 193
|
|
Beauty Queens je grupa koju cine devojke koje su nastupale na Evroviziji zajedno sa Marijom Serifovic. Na nedavno zavrsenom Budvanskom festivalu nastupale su sa pesmom "Pet na jedan" i zauzele drugo mesto. Ove devojke zaista fenomenalno pevaju!
Zanima me sta vi mislite o ovim devojkama?
Da li vam se svidja njihova pesma?
|
|
|
|
|
|
DexyyCo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Jan 2007 Poruke: 31
|
|
OK su.
|
_________________ DexyCo |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
nisam cula pesmu ali devojke imaju lepe glasove, verujem da ce napraviti nesto na estradi
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Ninaa Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 539
|
|
devojke su super.............i u helsinkiju i u budvi su bile super...........cula sam da idu i na ohridski festival.............
|
_________________ Uzimam SVE sto mi zivot pruza |
|
|
|
|
milica370 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Sep 2007 Poruke: 7
|
|
da,devojke su nastupale i na ohridu i tamo zauzele drugo mesto...tek ce one napraviti bum....ja sam clan njihovog fan sajta....inace devojke su cool , opustene,imala sam priliku da se upoznam neke od njih jer ja pratim jednu od njih - ivanu selakov - jos odavno,pa tako i njih...inace pozivam sve da nam se pridruze na 4umu za fanove
|
|
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
nisam čula njihovu pesmu, ali sam sigurna da će dobro proći...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Pa devojke imaju lep vokal ali ne verujem da ce da imaju toliko uspeha,uglavnom videcemo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
upoznala sam devojke u ponedeljk...skroz su divne i opustene...bila sam na picu sa njih 5...extra su....dozivece uspeh sigurno !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|