:: |
Autor |
Poruka |
bili_piton86 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 27 Dec 2004 Poruke: 251
|
|
kao bivsi vaterpolista ne mogu da dozovlim da jedan od nasih najtrofejnijih sporotva nema svoju temu:)) ako ima ko nesto da kaze ili pita na temu SP u motrelau,svetske lige,nase lige ili nekog evro kupa,transfera dobro dosao je
|
|
|
|
|
|
zekicm13 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 14
|
|
Mene interesuje sta se desava u VK Crvena Zvezda,su zivi oni tamo?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pa koliko se ja secam,oni su pre par godinma imali probelma sa nekim covekom iz uprave,zvao se krivi i cak kadej spartak gostovao navijacu su pravili dzumbus i bili isterani sa bazena,kasnije su imali 1 sezonu jaku ekpiu sa balsom nikolicem i odlicnim centrom marokom basicem i posle valjda zbog finansija propali,ali u bg i definitivno posotji 1 dominantna skola a to je partizanova i ona je nadaleko cuvena i sve sto vredi u bg kad tad zavrsi tamo... tak oda ostali klubovi iz bg tesko dodju do izrazaja a da se kupe igraci nema se "vremena"
|
|
|
|
|
|
dusanzikic Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Jul 2005 Poruke: 290 Mesto: БГД
|
|
Danas je svetska vaterpolo federacija usvojila promenu pravila, tako da ce trajanje cetvrtine biti produzeno sa 7 na 8 minuta. Komentar?
|
_________________ Звезда, Србија, никад југославија!!!
Пишимо ЋИРИЛИЦОМ!!! |
|
|
|
|
|
|
|
pa pazi,to je samo 1 od nekoliko rpoemna,a ja mislim da ce ona najmanje uticati na igru,a pogotovo ej nece osetit nasi igraci ejr se kod nas nekada igralo 9 a od ove sezone 8 minuta...
druge promene su konkretnije,kao npr ona da se napad skrati za 5 sekundi,a takodje ce se promeniti i mesto izvodjenja cetvreca sa 4 na 5 m to je sigurno
e sad u novostima sam procitao i informaciju da su se linije od 4 i 7 m ujedinile na 5 m te ce se moci posle faula sutirati i sa 5 m ali to mislim da niej tacno jer na drugimmestima to en pise..a i bilo bi apsurdno jer bi golovi padali ko kisa... zamislite smao koliko bi sapci onda sutira!!!
sve u svemu nije lose posebno da se skrati napad jer se sad centri nece vuci pola sata do dva metra a obicno odbarani uvek popusti koncentracija u tih zadnjih 5-10 sekundi...bice teze dobiti igraca vise te ce i iskoristenost istog jos vise dobiti na znacaju
|
|
|
|
|
|
ducy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 21 Apr 2005 Poruke: 150
|
|
Zanima me u odnosu na OI u sastavu nasih ko je izostavljen za ovo prvenstvo osim Jelenica i Cirica?
|
|
|
|
|
|
leopard Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Jul 2005 Poruke: 15
|
|
posto danas pocinje svetsko prvenstvo u montrealu samo da pozelim ovim putem puno uspeha nasim reprezentativcima.koliko znam isti je sastav kao na olimpijadi s tim sto je i boris zlokovic sad tu,a nije bio na oi zbog povrede koja ga je i sada mucila,s tim sto kako kaze selektor porobic nada se i zato je u ekipi da ce biti potpuno spreman za 8 dana i prve jace utakmice.zasada kazu zalecio je povredu,a potpun oporavak ocekuju za ovih par dana.sretno plavi.
|
|
|
|
|
|
ducy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 21 Apr 2005 Poruke: 150
|
|
Jelenic i Ciric definitivno nisu na spisku, mislim cak da je jos neko iz proslogodisnje postave otpao!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ciric je povredjen i zato nije na spisku,jelenic se povukao a nisam siguran da li je prosle godine rezerva sefiku bio kuljaca ili radic,to bi bila jos jedina promena u odnosu na proslu god...a sto se tice novih pravila i definitivno se sme sutirati posle falua sa 5 m tako da ce sigurno biti vise golova i mi cemo morati da se uzdamo u sefika kao nikad do sad
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
I ja sam cuo da ce biti nekih promena u vaterpolu ali ovo svetsko prvenstvo ce se odigrati po starim pravilima.Po starim!!!
|
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Samo 21:1 protiv Kube (Montreal)
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
|
|
|
pa nigde nije pisalo da ce se nova pravila nece upotrebljavati na sp,mada kad malo bolje razmislim i logicno je jer se nikad tako drasticno ne menjaju pravila pred jedno veliko takmicenje,a bas mi je zao bilo onih kubanaca mada su stvarno indijanci,umro sam od smeha kad sam video kako su u prvoj ili drugoj cevtrini "odradili" kontru 3 na 2
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|