:: |
Autor |
Poruka |
Vlado kosarkas 3 point shooter
|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Nov 2004 Poruke: 1630 Mesto: Podgorica
|
|
Sta mislite o ovom filmu,ja licno mislim da ce biti extra!
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Trebalo bi da bude dobar, sto se tice animacije. Secate li se onih klipova sa automobilima-transformersima koji igraju? Cini mi se da je bio i "Yugo" medju njima.
Nego, koliko se secam, bio je i pre jedan film o transformersima, ali ga nisam gledao do kraja jer je bio jaaaaaako razvucen i dosadan.
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
Transformers
Reziser: Michael Bay
Scenario: Roberto Orci, Alex Kurtzman...
Zanr: Akcija / Avantura / SF / Triler
Premijera: 3 Juli 2007 (USA)
Vreme trajanja fima: 2.35h
Uloge: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Rachael Taylor, Anthony Anderson, Jon Voight, John Turturro ...
Oficijalni sajt: Transformers
Snimak je bio bioskopski..... sto mi je umanjilo ugodjaj.
Jedva cekam da stigne u bioskop pa da ga pogledam kako treba.
Uf..... jedva cekam
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
gledala sam ga, nisam se bas odusevila...kao neko ko je odrastao na crtacu, ocekivala sam vise...ali dobro...nije da sam bas razocarana...vredi pogledati u svakom slucaju
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
vilinlord Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 15 Sep 2007 Poruke: 16
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | gledala sam ga, nisam se bas odusevila...kao neko ko je odrastao na crtacu, ocekivala sam vise...ali dobro...nije da sam bas razocarana...vredi pogledati u svakom slucaju |
potpuno se slazem drzi paznju, ali sam ocekivao mnogo mnogo vise
|
|
|
|
|
|
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
Prosle je dugo vremena kad sam ga gledao u kinu ali moram da kazem da mi se pravo svidio film....Dobro su uradjeni efekti, ima i dosta smijesnih scena sto je po meni dodatno poboljsalo film.
Izbor glumaca je takodjer odlican, prije svega Megan Fox koja tumaci glavnu zensku ulogu. Shia takodjer nije lose odradio svoj posao kao i poznati John Voight...
Ko voli film sa dosta dobrih specijalnih efekata, dosta smijesnih scena, jurnjave autima po gradu i zestoke pucnjave, toplo preporucujem da upravo ovaj pogleda.
|
|
|
Zsejla Dragonfly
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo
|
|
Hmmm...pa nije los, mislim da se gledat'. Da mi je ispunio sva ocekivanja, i nije...ali opet, vrijedi sjediti 2 i po sata...
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
|
pendula08 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Nov 2007 Poruke: 3
|
|
|
|
|
tinaneca Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Mar 2005 Poruke: 4
|
|
Ekstra je film... samo transformacija je malo komplikovana
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|