:: |
Autor |
Poruka |
--ARAGORN-- obelezen
|
Godine: 41
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 4319
|
|
evo sano ja cu otvorit ovu temu ...cast mi je ....sta da ti kazem puno srece zdravlja ...para ...ljubavi...ma svega u zivotu ...ostani ti nama takva kakva jesi ..luda ...pametna ( plavusa ) i druzi se sa nama jos bar jedno 3 godine veliki kissssss
Potpis : Tvoj najdrazi mahalas
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
a ti si se zavukao ja mislila prepao se tanje i njenih ugriza zadovoljstva nego moj dragi, najdrazi mahalasu hvaja ti velika, tako ti tih tvojih obrascica nemoj boln 3 nego 30 da ustarosti ostanemo ovdje hvaja za ovo srculence isto ono mojeee pusek ide samo da otvoris prozor
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
vidi vidi, nisam prvi, ali je zato moj zemo. kraljice moja, čestitam ti. da tebe nema, ko bi mi kafanu rasturo. čestitam
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
E pa matora moja bosanska duso cestitam ti
Evo isla sam u komsiluk da kradem i sva sam ti se izgrebala
I kerovi me napali
Ljubim te 23 puta
Uspjela sam i pite da ti napravim
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
Čestitam i ja! Svaka čast!
Prijatno!
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
konjanik:ma legendo mojaaa da tebe nema i par ljudi ni mene ne bih bilo to znas, hvala druzeeeee sa pivkama cemo zaliti
tanjice: sefice, ludice, vrijedniceeee hvala za izvrsenoj kradji sto ti je raja
Shiseido: kraljice dobro parce hvala draga
|
|
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Puno cestitke i od mene, samo tako
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
svobodan Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 4203 Mesto: iz bgd jbt
|
|
šećeru čestitam
|
_________________ Volim Partizan kao oči svoje
|
|
|
|
|
piastowskiharnas * Veseli razbojnik *
|
Godine: 54
Datum registracije: 19 Sep 2005 Poruke: 17704 Mesto: Piastów/Zakopane
|
|
Cestitke i 1.000.000 kissa su od mene legendo moja najveca. Zelim ti sve najlepse i da mozes ti izdrzati s jednim razbojnikom iz planine.
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
cestitam na jos jednom spraticu
samo napred
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Hahahahah, ja rekoh dans je kraj nekim novinam - kad ono glavu ne mosh da okrenesh a da nisu nekakva deshvanja.
Sano, em rodjendan em jubilej, da ne kazhem skoro se poklopi sa godinicama... Bolje da cutim...
Dakle, srecno ti i ovo bilo i da te bude sa nam josh dugo, dugo i kad nam vec kosa obeli. Jeste, da ce neko sigurno onda frizeru da ode, al' ne mari.
Chestitke.
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|